teşekkürler hocam cevap icin maalesef turkiyede muadili ya yok ya cok pahali on siparis olmayanlar da 1500 u geciyor en kotu senaryoda bu 1500u kaybetmeyi goze alarak vereceğim siparisi
arkadaslar bu urun gecer mi sizce kargo ucretsiz oldugu icin suphedeyim birde sunu merak ediyorum gümrükte kalırsa cıkan ek vergileri ödemek zorunda mıyım ya da urunu almayıp sadece verdigim 1.5k yı kaybederek kurtarabiliyor muyum
6 Subat gelmeden bir iki şey almak istiyorum çünkü Türkiyede muadili ya yok ya da astronomik derecede pahalı sorum şu
kargo ücretsiz siparişte 1482 tl geçer mi
birde ayri ayri 30 euroyu gecmeyen iki siparis yapabilir miyim en kötü ihtimalle ne gelir basima merak ediyorum
B450A PRO
16 GB DDR4 3000Mhz Ram
Ryzen 5 2600
RX 580 8GB
Thermaltake 650W
Böyle bir sistemim var oynadığım oyunlara kısmen yetiyor gibi bazı oyunları oynamak isteyip oynayamadığım oluyor GOW-Elden Ring gibi şimdi sorum şu diyorum ki acaba 9060xt li bir sistem için yavaştan parça toplamaya...
ekran kartı işlem gördüğü için satamam diye düşündüm bilginiz var mı hocam bu tarz kartlar satılabilir mi ayrıca benim sistem için aşağı yukarı bir fiyat öneriniz var mı?
1751664850
teşekkür ederim hocam
B450A PRO
16 GB DDR4 3000Mhz Ram
Ryzen 5 2600
RX 580 8GB (tamir gördü arada sıkıntı çıkarıyor hala)
Thermaltake 650W Bronz sertifikalı psu
Ekran kartı msi armor serisi artık hem performans olarak sıkıntı çıkarıyor hem de ciddi ısınıyor sistemi upgrade edeyim diyorum ancak direkt ekran kartı...
Fanımın ses çıkarması sebebiyle yeni bir fan aldım ve değiştirdim önce RGB portunu ters takmıştım onu düzelttim sonra kasayı çalıştırdığımda kasa normal şekilde çalıştı ancak 1-2 saniye sonra kendini resetledi bende tamamen kapatıp kabloları tekrar kontrol ettim ancak bir gariplik yoktu yeni...
Ya hocam şöyle diyeyim ben de armor serisi rx 580 var yani yük altında ısınıyor bu yüzden bütçe konusunda biraz daha elim bol mecburen normalde 500 600 diyorum ama gerekli olursa 1000e falan da çıkarız mecburen
1727226805
eyvallah hocam öneri için sağol
Çok fazla değil ama rahatsız ediyor bilgisayara zarar geliyormuş hissine kapılıyorum bir şey sürtmüyor hava akışını da sağlıyor o konuda da sıkıntı yok sanırım değiştirmek tek çare çözüm önerisi olan ya da yeni bir fan önerisi olan var mı? 120mm
https://www.trendyol.com/vooka/trol-red-switch-mini-rgb-oyun-klavyesi-gaming-mekanik-62-tuslu-18-rgb-led-usb-tip-c-kablosu-beyaz-p-472232649?boutiqueId=61&merchantId=355319
klavye bu ucuz bir şey farkındayım ancak benim hoşuma gidiyor bir süredir kullanıyorum aygıt hatası verdi kablosunu...
Klavyenin ışıkları yanmayı bıraktı bir anda bir türlü çözemedim factory reset vs işe yaramadı ürünü alalı 8 9 ay olmuştur mağazadan aldım şimdi garantiye göndermek istiyorum ama kutusu ezilmiş garanti kabul eder mi ne yapmak lazım
Evde bir ufak bir büyük kardeşim var onlar da bilgisayarı aktif olarak kullanıyorlar o yüzden tam ne alsam karar veremedim önce şunlara baktım
G453
Kraken V3
Blackshark V2 X
Sonra tavsiye üstüne şu üç model de aklıma takıldı
Hyper X Cloud II
Hyper X Cloud III
Barracuda X
üsttekilere de...