Nora isimli üyenin son içerikleri

1. N

Sivrihisar elcikteki tarlalar nasıl satılır?

arkadaşlar yaklaşık 1.5 senedir satmaya çalışıyorum facebook sahibinden gibi sitelere ilan verdim emlakcılarla konustum gorustum yapmadıgım sey kalmadı diyebilirim ne yapmalıyım fiyatı uyguna veriyorum dönümü 40 50 lira olan yere 35 lira istiyorum artık sırf elden cıkarmak adına ne yapabilirim?
  2. N

25000 TL'ye tv önerisi

hocam bilindik marka istiyorlar vestel samsung vs
  3. N

25000 TL'ye tv önerisi

https://www.akakce.com/televizyon/en-ucuz-vestel-55qa9701-4k-ultra-hd-55-140-ekran-uydu-alicili-android-smart-qled-tv-fiyati,748678182.html bunuda buldum fakat bilmiyorum ambilight yok...
  4. N

25000 TL'ye tv önerisi

onu alırım sıkıntı yok ama dediğim gibi tvden emin değilim 1755149988 hocam bilmiyorum yani ambilight var diye bunu mu alsam farklı qled falan tv mi alsam :(
  5. N

25000 TL'ye tv önerisi

Öncelikle selamlar aklımda https://www.vatanbilgisayar.com/philips-ambilight-tv-55pus8309-55inc-139-cm-4k-uhd-smart-tv-3-tarafli-ambilight-uydu-alici.html bu model var ambilight özelliği olması beni çekiyor ama smart tv olması üzüyor android olsun istiyorum ama dediğim gibi ambilight özelliği...
  6. N

2500-4000 arası sıvı soğutucu önerisi

hocam haklısınız fakat ileride geliştireceğim sistemi şimdiden alayım diyordum
  7. N

2500-4000 arası sıvı soğutucu önerisi

İşlemci: amd ryzen 5 5600 Kasa: VENTO VG10F
  8. N

Valorant 4.3 yapınca oyundan atıyor

nvidiadan yapıyorum hocam zaten
  9. N

Valorant 4.3 yapınca oyundan atıyor

valorant 4.3 yapınca oyundan atıyor yaptığım gibi atıyor hata çıkıyor anlamadım yardımcı olabilecek varmı
  10. N

140x70 yada 130x70 mousepad önerisi

arkadaşlar 140x70 yada 130x70 mousepad önerisi istiyorum şahsen biraz araştırdım fakat bulamadım bu sayılara yakın olanlarıda atabilirsiniz simdiden tesekkur ediyorum <3 ayrıca bütce sıkıntım yok ama 5 6k fiyatta olmasın :D
  11. N

Akdeniz üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okunur mu

eğitim acısından diyorlar istanbul daha iyi falan diyede basarabilirsem akdeniz üniversitesine gidicem gibii tesekkurler cevaplar icin
  12. N

hocam istiyorum fakat bazı yorumlar gördüm okunmaz falan diye
  13. N

hocam alışkınım ya hataylıyım bende :D
  14. N

yani merak ediyorum aklımda olan bir üniversite cevaplarsanız sevinirim
  15. N

İşlemci macun değişimi sonrası ısı artışı

yok hocam kontrol ettim sitesinden