Arkadaşlar merhaba. Yakın zamanda kendime sistem alacağım ancak fiyat olarak 62k üstüne çıkmaya pek niyetli değilim birde taksit seçenekleri olursa sevinirim. SSD kısmı elimde olduğu için çok önemli değil, kasa da ise en azından üstüne 3.0 üstü bir adet USB girişi istiyorum. Kalan kısımda kule...
hocam biraz daha üste çıkabilirim diyosan gerek yazılımı olsun gerek teknolojisi olsun mchose l7 ultra diye bir canavar var çok kral bir şey onu araştırabilirsin
superonline 100 den türktelekom 1000 e geçtik hız olarak telefon üzerinden her ne kadar 900 950 görsemde youtube de instagramda video izlemekte zorlanıyorum eve router almak şart yada türktelekomdan çıkmak gerek
eğer radar almaz isen girişide obd ye veya sigortaya bağlamazsan akü problemi çekmezsin ama radarında bir manası kalmaz
1768645084
radar modülü ekstra olarak birkaç adas sisteminide beraberinde getiriyor karşıdan gelen aracın hızını gösterebilme imkanı falanda oluyor tabi.
Bütçeyi aşıyor ama...
aküyü illa ki etkileyebiliyor etkilemez diyemem ama sınıfında enerji tüketimi olarak en iyi konumda sayılır tam hatırlamıyorum sınıfını ama çok az bir enerji tüketimi var
1768644628
araç kapalıyken kamerayı obd girişi veya sigortalara bağladığınızda radar sayesinde araç kapalıyken aracın...
N5 Dual alabilirsin bu devirde bence en iyi fp kamera yakın zamanda üstüne para koyabilirsen ekstra radar modülünüde satın alır aracının yanında dönen herhangi bir aktiviteyi araç kapalıyken kayıt alır
sessiz klavye istiyorum diyosan gasket serilerine bakabilirsin.
gamepowerin gasket pro x var kendi kullandığı yağlı switchlerle geliyor anlık olarak kullanmaktayım yazılımı hariç herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadım
Kankam tamda sana magic 8 lite alabilirsin diye yazacaktım;
Yakın zamanda babama aldım bataryası olsun ekranı olsun sağlamlığı zaten en üst seviye daha üstünü görebileceğin bir telefon yok en son hepsiburada üzerinde 22k tl te kulaklık hediyesiyle geliyordu şuan değişti mi emin değilim
Kamerası...