teşekkürler. aklıma takılan tek mevzu bu rampalarda ki veya direkt araçları kaldırırken yarım debriyaj gaz yaparken alışamamak. onu da galiba zamanla alışacağım. sağ olun. tam otomatikle yarım otomatik arasında farklar neler? sürüş konforu dışında tabi.
Arkadaşlar, öncelikle merhaba. Güncel olarak Fiat 2006 1.3 Multijet Albea kullanıcısıyım. Araba kullanmaya bu araba ile başladım ve hala o şekilde gidiyorum; elim kolum gibi bir şey oldu. Ablamda ise Peugeot 2017 208 1.2 PureTech (galiba) yarı otomatik var. Ve yakın zamanda o arabaya geçeceğim...
Genelde bilgisayar başında oturuyorum. 105 kilo civarıyım. Hem oyun oynarken hem de ders çalışırken üzmeyecek bir şey arıyorum. Bu sandalyeyi almayı düşünüyorum.
aynı soğutucu aynı işlemci ile 72 dereceyi geçmiyor hiçbir oyunda. ve buralar 40 derece. AAA oyunlar işlemcinin ısınması ekran kartının gücüne bağlı birazda. ben rx 9060xt ile kullanıyorum. en çok sıcaklığı fortnite'de görüyorum. o da en fazla 72 o da bir kere gördüm. bence arkadaşta bir sorun var.
üniversiteye başlayacağım için 2 3 senede bir kart değiştiremeyeceğim. şu an bile bazı 2k oyunlarda 50 fps saf güçte. ama bir yandan da 2k deneyimlemek istiyorum. bir yandan da ppi değeri 140 küsür olan bir monitörde oyun oynuyorum aslında ve ben 24 inç 1080p monitörlerden farkını göremedim...
rx 9060xt 16 gb
1752656617
internette forumlarda 27 1080p'yi yerden yere vuruyorlar gerçekten o kadar fazla fark var mı? ne de olsa 24 inç 93 ppi 27 inç 81 ppi.