HB bilişim adlı siteden macbook ilanlarında göz gezdiriyordum ama farkettim ki macbooklar hakkında fazla bilgiye sahip değilmişim. Alacağım laptobu okuda bilişim bölümünde çoğunlukla yazılım ve teknik çizim (AutoCAD) için kullanacağım veya bazenleri lol gibi basit oyunlar açabileceğim bir...
Merhabalar geçenlerde arctics 3 kulaklık aldım ancak anlayamıyorum kulaklık mikrofonu adaptörlerde çalışmıyor? İki adet adaptör aldım ikiside çalışmıyor hoparlör çalışıyor ancak mikrofon çalışmıyor. Telefona veya bilgisayara 3.5 mm jack ile bağladığım zaman çalışıyor ancak adaptör ile çalışmıyor...
Dolapta gezerken bu ilanı gördüm bana bu fiyata mantıklı geldi (125tl kupon ve pazarlık katacağım) dongle olmadığını söylemiş sizce kablolu kullanmak için alınır mı??
https://dolap.com/urun/steelseries-gumus-oyuncu-kulaklik-az-kullanilmis-matrax4141-382458959
Evet büyük ihtimal bu konuda açılmış onlarca konulardan birisi ancak burada güncel olarak öneri almak istiyorum. Şuanda kullandığım Redmi Note 10A işimi görmüyor. Herhangi bir şekilde marka bağımlılığım yok ihtiyacım olan özellikler şunlar:
1-2 gün dayanabilecek ve hızlı şarj olacak batarya.
Web...