Normalman184 isimli üyenin son içerikleri

1. N

80-83k laptop önerisi

Macbook taraftarı değilim ama MSI tavsiyeniz varsa alablirim
  2. N

80-83k laptop önerisi

Merhaba yarın yada bu hafta içinde bir laptop almalıyım öğrenciyim bu yüzden ekran önemli benim için 100sRGB olursa sevinirim benim için önemli uzun bir süre kullanacağım kısa bir süre içinde cevap verirseniz sevinirim :peepokalp:
  3. N

Asus ROG Strix G17 alınır mı?

Araştırdığım kadarıyla vectordeki ekran çok kötüymüş sanırım 63-70 DCI renk kamutu varmış ve ben de öğrenci olduğum için projeler yapıyorum bu yüzden donanımı güzel ama ekran kısmı bana sıkıntı çıkarıyor yine de teşekkürler başka önerileriniz varsa açığım :peepokalp:
  4. N

Bir şey sormam gerekiyor Asus 240 Hz fakat MSI 144 Hz sıkıntı çıkarırmı vede sRGB yada DCI renk kamutu nedir söyleye bilirmisiniz 1717936405 Birde 7845hx MSI vectordeki işlemciye göre daha iyi deilmi ekran kartında kabul ediyorum daha iyi fakat kararsızım yanlışım varsa kusura bakmayın
  5. N

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-rog-strix-g17-7-nesil-ryzen-9-7845hx-rtx4060-8gb-16gb-1tb-ssd-17-3inc-w11.html ben bu linkteki laptobu beğendim fakat emin değilim çünkü arkadaşlara sorduğum kadarıyla forza horizon 5 gibi oyunlarda düşük FPS verdiğini söylediler ve almamı söylediler ama ben...
  6. N

Acer Nitro 16 alınır mı?

ya aslında 58.000 tl bütçe ama hem ssd alıcağım ve mouse gibi ekipmanlarda var bütçede o yüzden predator modelini alamıyorum diğer öneriniz için excalibur benim arkadaşta var bana çok ısınıyor ve kasası kalitesiz dedi o yüzden tercih etmiyorum...
  7. N

Acer Nitro 16 alınır mı?

Merhaba ben Acer Nitro alacağım ama kafam karışık Acer Nitro 16 AN16-41 NH.QQLEY.001 almalımıyım diye ve de 1 tb daha ssd takmalıyım çünkü hem bildiğiniz gibi oyunların boyutundan hem de ders projeleri için acaba bana alınabilir mi? Ve de ssd ve ram tavsiyesi yapabilir misiniz? Şimdiden...
  8. N

30.000 tl bütçe laptop tavsiyesi

Isınma problemini araştırdım ve evet gta gibi oyunlarda 96 dereceyi gören varmış aslında ben çok kararsızım Loq mu alsam yoksa sizin fikriniz olan Nitro mu alsam diye çünkü bu konularda çok bilgili değilim acaba fikrinizi söylerseniz sevinirim çünkü ikisi de çok iyi laptoplar gibi geliyor ama...
  9. N

https://ty.gl/n0rjrqufum acaba bu model ilgimi çekti de sizce uyar mı yoksa sizin önerdiklerinizden lenovo loq serisinden alıcağım ama almadan önce size danışmak istedim. Cevap yazarsanız sevinirim teşekkürler.
  10. N

merhaba benim laptopa ihtiyacım var hem iş için hemde oyun için olucak acaba 30.000 tl ile intel işlemci almak daha mantıklı yoksa amd mi bununda cevabını verirseniz sevirinirim.
  11. N

Bütçe belirli toplama masaüstü bilgisayar tavsiyesi

Merhaba benim en fazla 30.000 tl bütçem var ama nasıl bir bilgisayar alacağım hakkında bilgim yok alacağım pc hem oyun hem iş için olacak ve klavye,mouse,monitör ve kulaklığa da ihtiyacım var rica etsem yardımcı olur musunuz ?
Geri