Merhabalar twitch canlı yayınları ve malum evdeyiz lazım olduğunu düşünüyorum bunun için 1600 fiyat bandında bir condenser mikrofon arıyorum . aklımda at2020 almak var fakat bunun içim ekstra birşeye ihtiyac duyar mıyım işte fiziksel panel gibi şeyler var sesi detaylandırmak için veya bir kablo...
Merhabalar iyi günler, vatan bilgisayar üzerinden 2400 tl ye Pro X Wireless kulaklığını aldım fakat memnun kalmadım kendisini iade edeceğim bu fiyat bandında güzel bir oyuncu kulaklığı arıyorum mikrofonu kaliteli olmasını istiyorum sebebi ise hem arkdaşlarım rahatsız olmasın hemde yayın açmak...
Merhabalar ben wierless kulaklık arıyorum kafamda 2 ürün var.
Logitech Pro X 7.1 Wierless : ürünü stoklarda bulamadım. https://www.logitechg.com/en-gb/products/gaming-audio/pro-x-wireless-headset.981-000907.html
HyperX Cloud Flight Wireless...
Snopy SN-05P adında bir kulaklık buldum fiyatı benim için uygun fakat internette hiç test videosuna karşılaşmadım tepe fiyatı olarak bana 600 tl lik mikrofon önerebilir misiniz ?
not: İletişim için kullanacağım sesli aktivitelere çok katıldığım için beni üzmeyecek bir mikrofon arıyorum.
Yeni ssd aldım Crucial BX500 240 gb kendileri bilgisayarıma taktım aygıt yöneticisinden gözüküyor ssd'im fakat disk yöneticisinden eklemek istediğimde yeni disk bağlantı ekranı gelmiyor .