NosainsQ isimli üyenin son içerikleri

1. N

10-15k arası sehir içi ve hobi icin bisiklet onerisi

Sıfır bakıyorum ben sağolun 1749395811 Linki atıcaksanız beklemedryim. Ayrıca tekrardan iki model arasında kaldım ikisi arasında bi öneriniz varsa çok güzel olur. Salcano ng 777 hd ve salcano ng 750 hd. İkiside taksitli fiyat ile uyguna geliyor.
  2. N

MOSSO LEGARDA 2324 MDM H modeli daha uygun geliyor fiyat olarak ama bu önerdiğiniz Carraro Force 920 HD çok hoş geldi gözüme hangisini alayım sizce
  3. N

Salcano uygun fiyatlı geliyor onu bi ihtimal düşündüm ama neden o markalardan başka önermiyorsunuz 1749321854 Bütçeye uygun en iyi sorun çıkarmayacak iyi bisiklet öneriniz bumudur hocam
  4. N

Kron un trekking sınıfındaki 15k ya kadar olan bisikletleri düşünüyorum ama onlar arasında bi öneriniz varmıdır? Ve mossa nasıl markadır LEGARDA 2324 MSM V modelini düşündüm
  5. N

Önerileriniz için teşekkürler
  6. N

Merhabalar bisiklet almayı düşünüyorum. Bisiklet hakkında hiçbir bilgim yok hangi marka iyidir hangi özellikli alsam daha iyi olur vs. Yeni bisikletim için 10-15k tl arasında bir bütçe ayırabileceğim. Amacım şehir içinde dolaşmalık (tabi yollar mükemmel değil) hobi için kullanacagim bir bisiklet...
  7. N

Windows 8 şifre sorunu

Maalesef olmadı
  8. N

Windows 8 şifre sorunu

Peki başka bir çözümü yokmu. Yani tam anlatamadım ama bu sistemsel bişey gibime geliyor.
  9. N

Windows 8 şifre sorunu

Geçen gün yıllardır aynı olan laptop şifremi değiştirdim kapattım. Fakat sonraki gün açışımda şifreyi kabul etmedi. Eskiyi de denedim kabul etmedi. Yeniyi 5-6 kere denedim yanlış diyor. Ama sonrasında 1 kere kabul ediyor ve "hoşgeldiniz" ekranında kalıyor 8-9 saniye ve hemen sonra şifre yanlış...
  10. N

Çözüldü✓ Eski laptop hızlandırma

Tavsiyeniz için teşekkür ederim
  11. N

Şuanlık hiç bişey bilmiyorum. 4gb ram tek bildiğim o
  12. N

Merhabalar benim eski bir 2015 yılında üretilmiş bir laptopum var. Laptop hakkında hiç bişey bilmiyorum. Ve biraz yavaş bir laptop. Bunu nasıl hızlandırabilirim? Neler yapabilirim?
  13. N

HITMAN 3 Access Pass: HITMAN 2 Expansion paketi

Benim epic games hesabımda hitman 3 var. Eğer bu paketi alırsam hitman 3 ün içinde hitman 1-2 yi oynayabilecek miyim? https://store.epicgames.com/en-US/p/hitman-3--access-pass-hitman-2-expansion-01
Geri