Arkadaşlar yayındayken kameram ışık yetersizliğinden çok kötü çekiyor o yüzden ışık almam lazım bende bir tane böyle bir ışık var ama tripodu gitti durmuyo yerinde ya tripod öneri yada beyaz ışık önerisi lazım...
bende ticari banka kartı gönderiyorlar zannediyodum fakat muafiyet hesabımı kredi kartına yani garanti bonus business card olarak gönderiyorlarmış yarın arıcam 2 kredi kartınıda iptal etmek istediğimi ve ticari hesabımın bağlı olduğu kredi kartını paracard business yani ticari banka kartı ile...
peki bu kartık yıllık ücreti varmıdır hocam bazı kredi kartları yıllık ücretleri oluyor
1765223201
şimdi öğrendim abla bana 2 kart gelcek dediği bir banka bir kredi kartıymış business olanda basılıyo o basılmadan iptal ettirmem gerek
şimdi şöyle ben banka kartı açmak için gittim bana abla dedi ki evine 2 kart gelcek dedi iki karttan bahsettiği vadesiz 2 banka kartı ekstra bu iki kredi kartıda uygulamada gözüküyor ben ikisinide iptal mi ettireyim yoksa biri kalsın mı kredi kartı kullanmayacam
1765222276
valla bilmiyom...
Arkadaşlar ben ilk defa banka hesabı açtım garantide ve bir adet muafiyet bir adet bireysel banka hesabı açtım sonra garantinin uygulamasına bir girdim 2 tane banka kartımın yanında 2 adet kredi kartıda gözüküyor ben açmadım ama onlar 2 kredi kartı kaydetmiş hesabıma 20 bin tl lik limiti var ben...
şu kasanın fanlarıda çok sesli çalışıyor bunları nerden azaltabilirim bide azaltırsam pc de sıkıntı olur mu işlemcim ryzen 7 7800x3d
1759975078
yoo sıvı soğutma üste takılı ama şey sıvı soğutmamın fanı bozuldu garantiye gitti geldi yapamadılar bizde kasamın 3 tane yedek fanı vardı onları taktık...
yok tekrar baktım kasamın camını açıp yandada ekran kartının sıcaklığına baktım 50 - 56 derecelere çıkınca çalışıyor 41 dereceye gelince duruyor hatta cs girip tekrar bakayım
cs girdim tam 57 derecedeyken fanlar dönmeye başladı 41 e düştü durdu tam olarak derece hesabı yaptım max 62 gördüm iyi midir?
1759973700
he tamam o zaman cızırdama geliyo evet bide baktım ekran kartım 50 dereceye 55 dereceye falan gelince fanları çalışmaya başlıyor 700 - 745 rpm de sonra 42 41 dereceye indirene kadar duruyor iyi midir? fan çalışma sesi vs. veya sıcaklığı sadece oyun açık olursa max 60 gördüm valo cs de...
kral nvdia app üzerinden baktım şuanda valorant oynuyorum 52 derece normal mi bilmiyom ama herhalde normaldir şuanda ekran kartının fanları çalışmaya başladı yüksek ihtimalle ben sana 35 derece dedim ya armoury crateden bakıyodum o uygulamada sorun var çünkü 35 36 dereceyken nvdia appten baktım...
kral baktım bi adamın indirdiği uygulamalara vs. performanctest diye bişey indirmiş passmark software bu var sadece
1759972651
şuanda gpu 35 derece fanlar çalışmıyor bide oyun girip test edicem nvdıa uygulamasından bakıyorum
valla normalde çalışmıyordu bilgisayarcıya gidip geldi sonra böyle olmaya başladı ek bi uygulama yok bilgisayarda sadece armoury crate var ondan yapılıyor mu ben bilmiyorum
1759968659
bilgisayarımın fanlarıda çok sesli çalışıyor eskiden böyle değildi sıvı soğutucumun fanı bozulunca kasamın...
Arkadaşlar asus prime rtx 5070 var ve fanları eskiden çalışmıyodu son 2 3 haftada fanları 35 36 dereceyken (boşta) ve onun üstüne çıkınca 3 fanda full çalışıyor ve çalışıncada sanki motor çalışma sesi kadar ses çıkıyor
ilk önce ekran kartı 35 dereceyken fanlarını çalıştırması normal mi benim...
oyun girince çok arada oluyor fark ediyom da boştayken 2 3 kere oldu 3 fanda dönmeye başladı bu arada kasanın üstüne veya kaasanın yanına yaklaşınca çok duyuluyor yada arkada telefonla oynuyorsam kasa açıksa anca öyle
1759875711
ilk yazımdaki değerlere bakabilirmisin ekran kartımın değerleri...