not zenin isimli üyenin son içerikleri

1. N

Biostar b650mt amd am5 ddr5 micro atx anakart

Sağolun 2 . el Bakıyorum ayrıca zaten
  2. N

Biostar b650mt amd am5 ddr5 micro atx anakart

Bu anakart alınır mı https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNNR1DTT?m=AX7PT1QHGGDCD&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
  3. N

Mavi Ekran Pc açarken aniden hata almaya başladım

Yakın zamanda yaptıysam güncelleme yapmışımdır onun dışında farklı bir şey yapmadım teşekkürler deneyeceğim sistemi geri yüklemeyi
  4. N

Mavi Ekran Pc açarken aniden hata almaya başladım

geçen hafta pc yi açmayı denedim ve hata aldım sebebi ne olabilir bios Sıfırla dedi bi arkadaş onu denedim olmadı birde şimdi bütün parçaları çıkart tak yaptım onun dışında pek bi çözüm aklıma gelmedi büyük ihtimalle güncellemeden kaynaklı oldu çünkü yakın zamanda herhangi bir parça değişimi...
  5. N

Çözüldü✓ Anakartlar hakkında çok bilgim yok yardım edin

Tamamdır çok teşekkürler hocam yardımınız için
  6. N

Çok sağolun bende dediğiniz gibi bios sıkıntısı okudum ondan buraya sordum öneriniz için çok teşekkürler sapphire anakartlara da bi bakayım ozaman bende önce colorful anakartı bir deneyeyim sıkıntı çıkarsa diğer önerilere yönelicem
  7. N

Evet bende ondan sordum problem yaşayan az biraz var diye çok bi sıkıntı olmaz dediler ama burayı keşfettim buraya da bi sorayım dedim ne olur ne olmaz
  8. N

Önerin için Teşekkürler hocam evet güzel duruyor bunuda ekledim alinabilecekler arasına
  9. N

https://www.sinerji.gen.tr/colorful-battle-ax-b650m-plus-wifi-v15-7600mhz-oc-m2-am5-matx-anakart-p-55822 Bana [H3 id='Colorful+BATTLE-AX+B650M-PLUS+WiFi+V15+7600mhzOC+M.2+AM5+mATX+Anakart']Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS WiFi V15 7600mhz(OC) M.2 AM5 mATX Anakart[/H3] önerdiler sizin öneriniz...
Geri