Not_Werok-911 isimli üyenin son içerikleri

1. N

Öneri 10.000tl Ye Kulaklık Önerisi

Selamlar, İstediğim özellikler; (Benim için en önemli şey ) 1 - Sesin gerçekçiliğidir! 2- Ses yalıtımı iyi olmalı 3- Kablosuz olmalı 4- Uzun kullanımda kulakta ağrı yapmamalı Genel olarak hikayeli ve aksiyonlu oyunlar oynayacağım için mekandaki atmosferi ve gerçekçiliği maksimum düzeyde...
  2. N

5 Bin TL Ye Klavye Önerisi

Selamlar, Klavye de istediğim özellikler; 1- Işıklarının (hepsini) tamamen açma kapama ayarı. 2- Sessiz olması (Mekanik cart curt sevmem) 3- Kablosuz olmalı (pille çalışan istemem) 4- Çok uzun ve geniş olmasın 5- Temizlenmesi kolay olsun, ve tuşlar yerinden kolay çıkarsa güzel olur. Bütçem en...
  3. N

Samsung 27" Odyssey G5 Vs Asus Rog Strıx OLED Xg27aqdmgr

Teşekkürler cevabınız ve vaktiniz için
  4. N

Açıklar mısın ne fark eder ? 1779864122 Vaz geçtim sadece HZ si yüksek. Ben bu belirttiğim 2 model arasında kaldım.
  5. N

Selam arkadaşlar, Benim monitörde tek isteğim şey oynadığım oyunu sanki karşımdaymış gibi gerçekçi ve atmosferik hissettirsin istiyorum. Bütçe çok önemli değil ancak %4'lük fark için 6K daha fazla ödemek istemem. Samsung 27" Odyssey G5 0.03ms 180Hz 2K OLED Gaming monitör LS27FG500suxuf modeli...
  6. N

Korsan Cyberpunk 2077 oyun ilerlemesi orjinale aktarılabilir mi?

Oyunu denemek maksatı ile korsan indirip oynadım. Ve beğendim. Mevcut oyun ilerlememi orjinal sürüme aktarabilir miyim? Oyun ilerlemede ki dosya elimde. Orjinal in dosya konumuna koysam olur mu?
  7. N

2500tl 2el ekran kartı önerisi (i7 860)

Çok şey olur
  8. N

Egzos fan hızını ayarlayamıyorum.

Arkadaşlar egzos fan hızı kasayı aldığımdan beri hep aynı. Çok yavaş dönüyor. Oyun oynarken kasam ısındığı halde hala yavaş dönüyor. Birkaç program ile ayarlamayı denedim ancak sadece "işlemci" ve "ekran kartı" fan hızı ayarı yapabildim. Egzos fan hızı gözükmüyordu. Bios üzerinden denemeye...
  9. N

Kablolu kulak içi kulaklık önerisi

Zaman ayırdığınız için teşekkürler. Bu önerdiğiniz kulaklık benim aklımda olan kulaklıktan daha mı iyidir? Ayrıca sizde bu kulaklığı kıllanıyor musunuz?
  10. N

Kablolu kulak içi kulaklık önerisi

Merhaba. Oyun için değil, genel olarak bass ağırlıklı müzikler dinleyeceğim. Ama tabii ki sadece bass değil. Sesler net, kaliteli ve baslar vurucu olarak gelmesi lazım. Aklımda 2 kulaklık var. 1-KZ ZSN Pro X 1ba+1dd gümüş kablolu kulaklık (859,90 TL) 2-KZ DQ6 3dd 3 dinamik sürücü kulak içi...
  11. N

Elimdeki DVD Oyununu nasıl kurabilirim?

Arkadaşlar merhabalar. Elimde "Left 4 Dead 2 2009 Valve Source DVD" adlı bir zip dosyası var. Archive.org tan korunuyor bu tip eski sürüme sahip oyunlar. Normalde steam de bende var bu oyun. Ancak ben ilk çıktığı halini oynamak için can atıyorum. Ancak büyük bir sorunum var. İçinde ki iso...
  12. N

W3D Dosyası nasil açılır?

Önerebileceğiniz bir program varmı?
  13. N

VGA kablolarda sorun

Arkadaşlar yeni aldığım VGA kablolarda(2 farklı bilgisayarcıdan) Aynı sorunu yaşıyorum. Yazıların kenarları kaymış gibi duruyor. Ve hafiften karincalanma da var. Ancak arkadaşımdan aldığım 6 yıllık hafiften paslanmış VGA kablosu tertemiz gösteriyor. Sorun nedir????
Geri