Evet, birkaç ay bekledim sonunda one ui8'e yükselttim ama pişman oldum, yavaşladı telefon. Böyle crdroid gibi bi custom rom'a geçmek istedim ama buna uygun bulamadım
Bende samsung m34 var ve ona custom rom bulamadım. Nerden bulabilirim fikri olan var mı? Yani eğer olmuyorsa bunu elden çıkarıp benzer fiyatlara ikinci elde ne önerirsiniz
Uzun zamandır laptop klavyesi kullandığımdan normal klavye alırken ofis klavyesi falan bakasım geliyor. Zamanında F75 alıp satmadan bi denemiştim sesi ve tuş yüksekliği fazla gelmişti. Klavye almayı düşünuyorum da yine de alınır mı acaba? Yoksa low profile mx keys muadili şeyler alırım yine bu...
Ülke olarak Türkiye seçtim. Ancak hangi kartımı denesem bilinmeyen hata deyip reddediyor. Siz yakın zamanda bu sitelerden alışveriş yapabildiniz mi? Hangi ödeme yöntemini kullanıyorsunuz? Kaç saattir uğraşıyorum yapamadım.
Laptop çok ısındığından harici bi klavye almak istiyorum. Laptop klavyesine alışığım o yüzden düşük profil klavye istiyorum. Bütçe 1.5k, mekanik denedim de benlik değil gibi önerilerinizi bekliyorum
Sıralamana göre gpa 3 zorluğu değişir. Ben 35k ile girdim son senedeyim gpa 3.4 şu an. Matematik ve fizik dersleri zaten tüm mühendisliklerde var, bunların zorluğu kafanı çok karıştırmaz. Algoritma ve diğer dersler kodlama temeli olmayana zor. Benim hiç temelim yoktu zar zor geçtim. Tabi geceni...