notomorrow isimli üyenin son içerikleri

1. N

Linux önerisi (sade hafif hızlı )

Aynı nedenlerle linux geçtim cachyos kullanıyorum öneririm.
  2. N

Ataşehir'de derbi nerede izlenir?

Kadıköyde fiyatlar uçmuş 1000tl diyen var. Ataşehirde ortamı güzel derbiyi izleyebileceğim bir yer var mıdır?
  3. N

Android Custom Rom Atılabilecek En İyi Telefon Hangisi?

Hayır açıkçası çekindim. Sonuçta yavaş da olsa çalışıyor. Overclock nasıl yapılıyor bilginiz var mı
  4. N

24'lü Beypazarı Soda 209₺(Tanesi 8,75₺) Kargo Ücretsiz Amazon

Daha geçen hafta yerel bakkaldan 200e almıştım.
  5. N

Evet, birkaç ay bekledim sonunda one ui8'e yükselttim ama pişman oldum, yavaşladı telefon. Böyle crdroid gibi bi custom rom'a geçmek istedim ama buna uygun bulamadım
  6. N

Bende samsung m34 var ve ona custom rom bulamadım. Nerden bulabilirim fikri olan var mı? Yani eğer olmuyorsa bunu elden çıkarıp benzer fiyatlara ikinci elde ne önerirsiniz
  7. N

Linux'ta Wi-Fi hızı çok yavaş

Aynı sorunu ben de yaşıyorum, yeni linux'a geçtim. Turknet'e sordum, wifi portunuza 1000mb geliyor dedi. Birkaç gündür uğraşıyorum ancak çözemedim.
  8. N

🔥İndirim Rampage Glacier 2K 180 Hz 6.997 TL

KTC'nin 2K'lık modeli mi yoksa bu mu?
  9. N

🔥İndirim Aula F87 Pro TÜRKÇE Klavye 1899 TL (200 TL kuponla birlikte 1699 TL - Kontrol edin.)🔥🔥🔥🔥🔥

Uzun zamandır laptop klavyesi kullandığımdan normal klavye alırken ofis klavyesi falan bakasım geliyor. Zamanında F75 alıp satmadan bi denemiştim sesi ve tuş yüksekliği fazla gelmişti. Klavye almayı düşünuyorum da yine de alınır mı acaba? Yoksa low profile mx keys muadili şeyler alırım yine bu...
  10. N

G2G ve G2A'de ödeme yapamıyorum

Ülke olarak Türkiye seçtim. Ancak hangi kartımı denesem bilinmeyen hata deyip reddediyor. Siz yakın zamanda bu sitelerden alışveriş yapabildiniz mi? Hangi ödeme yöntemini kullanıyorsunuz? Kaç saattir uğraşıyorum yapamadım.
  11. N

Ofis klavyesi önerisi

Laptop çok ısındığından harici bi klavye almak istiyorum. Laptop klavyesine alışığım o yüzden düşük profil klavye istiyorum. Bütçe 1.5k, mekanik denedim de benlik değil gibi önerilerinizi bekliyorum
  12. N

Bilgisayar mühendisliği okuyanlara sorularım

Sıralamana göre gpa 3 zorluğu değişir. Ben 35k ile girdim son senedeyim gpa 3.4 şu an. Matematik ve fizik dersleri zaten tüm mühendisliklerde var, bunların zorluğu kafanı çok karıştırmaz. Algoritma ve diğer dersler kodlama temeli olmayana zor. Benim hiç temelim yoktu zar zor geçtim. Tabi geceni...
  13. N

🔥İndirim 500₺-Honor Choice Band Black Akıllı Saat

Bana daha iptal gelmedi. Yarın kapında diyor kargoya verilirse daha sorun olmaz
  14. N

Max 20k hazır sistem önerisi

Lol ve cs çoğunlukla oynayacağım. Parça parça toplamak istemiyorum. Sadece kasa için bu bütçede ne önerirsiniz?
  15. N

850k araç önerisi istiyorum

Hb daha iyi olur 1738996564 Yorumun için teşekkürler bakacağım
Geri