32 gb (16*2) Cl30 var şu an ama bu fiyatlara 64 gbye mi çıksam diye düşünmedim değil? Farklı marka veya cl değeri mesela cl32 alsam uyumsuzluk olur mu?
E sporcuların tercihi demiş de bunu kullanan hangi esporcular var mesela? İlk defa duyuyorum markayı. Bir de youtubede bir tane İngilizce inceleme görmedim.
Sağolun hocam @Lloydˢᵗᵉʳ . Dün geldi mikrofon, Valorant ta denedim. Sesin baya iyi geldiğini söylediler. Bende boom arm olmadığı için, ürünle gelen ayakla kullandım ve görece uzaktaydı mikrofon. Kulaklık girişine de düşük kaliteli bir IEM vardı bende, onu bağladım. Sorunsuz ses aldım ama...
Mikrofon arıyordum ve 700 liralık fiyatı görünce ne kaybederim ki diyip dün GK65 aldım hocam. Böyle bir yorum görmek sevindirdi. Ben online fps oyunlarında mikrofon olarak kullanacağım. Canlı yayın, podcast vs tarzı bir iş için almadım. O zaman işimi fazlasıyla görür anlaşılan.
Cevap için teşekkürler hocam. Görsel zor olmazsa paylaşabilir misin? Ya direkt takıcam dediğin gibi ya da üstteki arkadaşın yaptığı gibi takoz koyarak halledicem. Delmek istemiyorum çünkü
1765467799
Pratik bir çözüm olmuş, yapması da basit. Teşekkürler
arkada da var hocam, 4 tarafı profille çevrili
1765455404
evet o profil işi bozuyor. yeni masalarında profilleri içeri almışlar rahat takılır. sizde sorun çıkmadıysa taşıma açısından, ben de alıyorum o zaman.
Bilgisayar masam Arpelia'nın linkteki modeli. Masanın altında çelik profil var ve monitör tutucunun bağlantı aparatı buna denk gelecek. Tutucuyu sorunsuz şekilde masaya bağlayabilir miyim, 27 inç monitörü taşıma açısından bir sorun teşkil eder mi?
Masa
Kasa arayanlar göz atsın. Yazın bunu alıp kasa topladım. 4 tane 140 mm fan ile gelmesi de avantaj. Manyetik toz filtresi de var üstte. Malzeme kalitesi de iyi
Çok geç mesajlar, bugün ortaokula nasıl gideceksin 😅😅 başında beri manipülasyon yapıyorsun. Ben manyetik seviyorum ve sırf kablosuz diye membran mı kullanayım dedim. Sen aldın konuyu mekanik daha iyi git mekanik kullana getirdin. Ayrıca 1-2 ms veya fazla, benim için önemlisi ise sana ne oluyor...