mining virüsü format ile gidiyor değil mi?
1729071837
Hayır hiçbir şey yapmadım ama artık yaşamıyorum bu sıkıntıyı, farklı sebeplerden ötürü format atacağım.
1920x1080 çözünürlükte oynuyorum her zaman valorantı ama farklı çözünürlüklerde oynamak istediğimde (örneğin 1024x768) alt tab yaptığım zaman yaklaşık 2...
Aynen öyle kazıklanma falan yok düz serisini alsan daha hoş olurdu ama buda güzel işlemci kötü değil ekran kartını zorlarsa eline para geçene kadar APU...
10 yaşında ki adamlar doluşmuş apu sisteme ekran kartı almış abooo dolandırılmışsın, dolandırılma falan yok kardeşim g yerine x veya düz 5600 alsan daha iyi...
Adam düzgün bi dille sormuş neden dalga geçtiniz ki ben anlamadım adam pek anlamıyor belli ki olabilir normal bir şey. Dolandırıcıdan çakıcıdan çok ne var...
lisenin bi önemi yok diyen çok bilmişlere takılma çünkü iyi bir üniversite istiyorsan gerçekten iyi bir lise şart, bunu yazanlar iyi bir liseye yerleşemeyip...
10 bin tl civarında sınav hazırlık döneminde kullanmak için tablet bakıyorum, dizi/film izleyeceğim ders çalışıp not alacağım bir tablet olmasını istiyorum...