Novacropland isimli üyenin son içerikleri

1. N

🔥İndirim Trendyol yermek 200₺ indirim

Sıcak fırsatlar forumu sorduğun sorunun sıcak fırsatla alakası yok kaldı ki sonuca daha ilk sen öğrenicen muhtemelen
  2. N

Estağfurullah sen daha zekisin belli ki onuda 24 saat sonra öğrenirsin
  3. N

Reis bunu buraya soracağına ty den talep açmıştın
  4. N

❌İndirim Bitti! 999 TL Lenovo Legion H410 Kablosuz Kulaklık

Gördüğüm gibi sepete ekle dedimde ekletmedi çok hızlı tükenmiş
  5. N

🔥İndirim Huawei Watch Fit 4 4.499tl

forumu yanlış anladın heralde sıcak fırsatlar kısmı burası tavsiye vermek istiyorsan başka bir başlık kısmından verebilirsin dostum burda fırsatlık bir durum yok.
  6. N

🔥İndirim Migros Algida İndirimi ve Kutu 62,5 TL

enfes tavsiye edilir
  7. N

🔥(Güncel) MIGROS 100 Money & BEDAVA TOD 🔥 Yandex AI

tezgaha geldik beyler
  8. N

🔥İndirim İphone 17 256gb sis mavisi 75.199 tl

italatçı garantili iphone 17 70k civarında derken ptt avm den baz aldın heralde başka italatçı garantili iphone bulamazsın zaten başka yerde 25 inde üye olmuşun 27 sinde konu açmışın hemded böyle bi fırsat takdir ettim
  9. N

❌İndirim Bitti! DeFacto Su İtici Dar Kesim İnce Mont 600₺

N11 den alacak arkadaşlar kacmaz100 koduyla 500 tl ye getirebilir ben çektim bir tane kodu sahibine teşekkürler
  10. N

❌İndirim Bitti! TürkTelekom 200 TL A101 Hediye Çeki

ben değerli prime 45 gb tarifesindeyimde bilmiyorum bazı seçmece kampanyalarda da aynı hatayı veriyoır sms de attım aynı mesaj geliyor
  11. N

Tt nin bazı kampanyalarında böyle bir bug var bence daha önce bitaksi dede böyle olmuştu annemin hattına verdi bana vermedi eşiminkine deniycez birde enteresan
  12. N

🔥İndirim Dominos 2 Adet Orta boy Pizza 200TL-Yemeksepeti

Dostlar bizim burda 2 ortaboy 570 tl gösteriyor kuponla 370 e geliyor bölgesel fiyatlandırma mı var
  13. N

1770977910 Prime olmama rağmen böyle bir hata aldım var mı karşılaşan
  14. N

🔥İndirim Buratti T-Shirtlerde 2 al 1 öde kampanyası

bu markanın yorumları ve fp denmesini anlamıyorum hem yorumlara hem forumda konusunu görüp montunu aldım denemek için fermuarını açayım dedim elimde kaldı fermuar dikim ve dikiş hataları vs direk iade ettim alacak olan arkadaşların dikkatine
  15. N

🔥İndirim Vodafone Pay 250 TL QR harcamaya iade (Vodafone Hat Sahiplerine)

Hıcam faturalıda faturasızda olsa her türlğ vodafone kullanmak durumunda kısaca ben vodafone pay kullanıyorum bi kaç aydır ama vodafone lu değilim onu demek istiyorum bu kampanya vodafone lulara özel
Geri