havalimanında çalışırken harika oluyordu hem pratiklik hem taşıma kolaylığı olarak işimi çok iyi görüyordu porsiyonu yeterli tatlı ekşili ve barbekü soslu tavsiye
nays kapandıktan sonra ben bir türlü bakiye yükleyemedim vodafone paye eft ile denedim olmadı sürekli geri iade oldu hesaba para kart üzerinden yüklemek istedim bir kaç hesap kartı ile sistem kullanılamıyor gibi bir hata verdi durdu saldım var mı güncen hesap kartından bakiye yükleyebilen
2 li x2 tane aldım eve söyledim bide sepet oranı filan tutturdum kamiller 2 tane tekli göndermiş iade de yapmamışlsr şimdi komple iptal ettim siparişi gelip alsınlar
Dün n11 de görüp almıştım bende kuponla daha uyguna gelebilir ordan dostlar kupon yada uç uç puanlarınızla artı bonusunuz varsa kullanarak daha uyguna getirebilirsiniz artı vodafone payle 1000 tl ye 250 tl kampanyası var olanlar onuda değerlendirebilir n11 üzerinden
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-yiyecek-icecek-icecek-julius-meinl-jubilaum-ogutulmus-filtre-kahve-220-gram-1329813349/detay
bu hanginiz ya hajd