NovaEmirhan isimli üyenin son içerikleri

1. NovaEmirhan

İlişkideki farklılıklar bir ilişkiyi sürdürülemez hale getirir mi?

Tavsiyen ve tecrübelerini paylaştığın için teşekkür ederim, gerçekten değerli buluyorum. Dediğin gibi, fiziksel çekim ve cinsellik ilişkinin temel taşlarından biri. Şu an ilk aydayız ve bu tarz düşünceler kafamda dolaşıyor, bu yüzden kafam karışık. Özellikle, bu ilişkiyi bitirirsem kız...
  2. NovaEmirhan

1728501179 Öncelikle geri bildirimin ve dürüst yaklaşımın için teşekkür ederim. Fiziksel çekimin ilişkilerde önemli bir unsur olduğunu biliyorum ve bu konuda söylediklerine katılıyorum. Ancak, bu ilişkiye başlamadan önce de fiziksel çekim dışında bazı değerlere önem verdiğimi fark ettim. Kız...
  3. NovaEmirhan

merhaba, Yaklaşık bir aydır bir ilişkim var ve bazı konularda ciddi kararsızlıklar yaşıyorum. Kız arkadaşım benden bir yaş küçük, bebeksi ve biraz saf davranışları var. İşitme engelli ve köyde büyümüş, ancak üniversite eğitimi için şehir merkezinde yurtta kalıyor. Ben ise büyük bir şehirde...
  4. NovaEmirhan

Yardım Kasa Fan-Psu Bağlantısı Nasıl Yapılır

Dostlar Kasaya ana kartı ekran kartı vs taktım ama power sapla ile power tuşlarını vs işte onları baglayamadim muslu bağlayacağım bir sürü power kablosu var nasıl sıcak hiçbir bilgim yok ne yapayım 1713701869 Benimle görüntülü konuşup yardım edecek birisi var mı….
Geri