Dostlar neredeyse 1 aydır anker kulak üstü modellerini inceledim q30 yada space one için karar verdim aslında space oneın malzeme kalitesi bir tık kötü gibi...
Bu model açık alandı ıslanırsa falan sorun çıkarabilşr sanırım bu iç mekan yada ev kamerası olarak geçiyor aynı markanın şarzlı kablosuz yada gğneş panelli...
Arkadaşın dediği gibi tam olarak sağa doğru 360 derece dönmüyor belirli bi derece sağa doğru dönünce sınıra geliyor ama aynı şekilde sola da öyle döndüğü...
Dostlar ürün bir kaç gündür bu fiyatta ben aldım aktif olarak evde kullanıyorum konuşması güzel aldığı ses güzel yeterli yapay zekası sürekli bildirim...
Biraz daha yukarı çıkıp anker liberty 4 modeline bakabilirsin güzel kulaklık daha önce arkadaşım sayesinde deneyimlemiştim ama pro yada normal arasında...
Amacım pek para harcamak değil eldeki cihazı para ödemeden yada cüzi bir miktara yenilemek o konudan mantıklı olurmu diye düşündüm ama sizin dediğiniz takas...
Elimde iphone 12 pro max var 128 gb lık tr cihazı pil durumu 84 garantisi biteli 1 sene oluyor arka camı kırık onun dılında bir kusuru yok easy cep gibi...