nowdead88 isimli üyenin son içerikleri

1. nowdead88

Lenovo Legion 5 15ırx10 83ly00pytr Vs Hp Omen 17-Db1012nt Universite İçin

Aynı fiyata ryzen 9 cihaz vardı hatta daha uyguna 72 ye düşmüştü geçen hafta hepsiburadada serisi aynımı bilmemde daha iyi olsuğunu tahmin ediyorum
  2. nowdead88

Huawei Matepad 11.5 2025 Almayı Düşünüyorum Tavsiye/Öneri?

Eakiden olsa önerirdim ama bizim ülkemizde artık huawei cihaz önermiyorum marka yardımcı olmuyor harmonyos akıcı güzelde olsa güncdlleme desteği yok gibi bir şey bende 11.5 2023 snapdragon var cihaz süper akıyo ama gümcelleme desteği yok diretk 1 yıl vile veememişler çinde çatır çutur güncelleme...
  3. nowdead88

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Fe 41.799₺'den 38.499₺

Bir kaç gün önve 35 e süşmedi mi
  4. nowdead88

Hepsiburada Laptop İndirimleri ve Öneri

Anladım hocam sağolun
  5. nowdead88

Hocam ekranları karşılaştırabileceğim bir video varmı bulamadım
  6. nowdead88

Dostlar daha önce konu açmıştım üni için laptop bakıhprum baktığım fiyat bandında hp omen dışı marka model gözüme çarpmadı bugün hepsibıradada indirimde olunca sormak istedim iki cihaz arasındayım battery drain sebeiyle 5070 li versiyon önermedi forumda bir arkadaş diğer modelinde işlemci...
  7. nowdead88

Bu Detaylara Rağmen Bu Laptop Alınır mı?

TAmam benimki 5060 lıymış yanlıl görmüşğm sotlar merak eseneKusura bakmayın beyler
  8. nowdead88

Bu Detaylara Rağmen Bu Laptop Alınır mı?

Ben bunu iki bin fazlaya hepsiburada gördüm sanıeım aynı cigaz olması lazım
  9. nowdead88

75k Ya Hp Omen Slim 16 Alınır mı?

Sağolun hocam ekran kartı fiyat bandında 5070 olması dikkatimi çekti benim attığıma benzer öneriniz varmı ayrıca ekran kartını full performansda kullanmasamda battery drain yaşarmıyım o konu hakkına biraz bilgisizim açıkçası
  10. nowdead88

60.000 Bandında Bu Laptop Alınır mı

Beklemenin işe yarayacqğını sanmıyorum ram ekran kartı hepsi artıyor şu zaöanlarda okula dönüş kampantası falan ne varsa yakalayıp alma taraftarıyım
  11. nowdead88

Yok hocam benim attığım msi larda düşük oluyor faeklı seçenek sunmak için sizin model. İyi loglar sıkıntı çıkarmıypr diye biöiyorum
  12. nowdead88

Bunu görmüşrüm dün watt değeri düşük olması lazım ama Msi cyborg
  13. nowdead88

75k Ya Hp Omen Slim 16 Alınır mı?

Limk Dostlar satıcıyı bilmşyorum bilen varsa yardımcı olsun bir kaö haftadıe inceliyorum iyi fiyat gibi geldi slimlerde watt birazdaha düşük olsupunu biliyorum onun harici bilmem gereken bir şey varmı satıcı güvenilie mi
  14. nowdead88

Bu İki Modelden Hangisini Almalıyım?

Dostlar benimde 80 e kadar ünide kullanmak için güçlü bi laptopa ihtiyacım var amcam alacağı için mağazadan almak istiyor ordada fiyatlar mağlum bu güçte benzer fiyatlarda fiziksel olarak gçrebileveğim bir model varmı bildiğiniz
  15. nowdead88

Çözüldü✓ Cuma Gününe Özel Laptop Kampanyası Var mı Bugün Takibe Alalım

Bends bakıyorum akşam bişeyler düşer belki
Geri