Almayın artık bunu antikacıya versen almaz
Wraithden rn uygun kablosuz gamepadlere bak 1700 e vardı enson onun dışında indirimda gamepower force yads aynı şekil claws tactical gamepad bakabilirsin forumda daha önce paylaşılanlarada bak
Dostlar selam uzun zamandır steamden bişey almadığım için yabancı kaldım eski oyunlarda kariyer yaparken inidirmi görğnce bir hevesle alayım dedim csde 2 3 skin sattım bakiye sonra gelecek ama tahmini ne zaman gelir indirim 11 saat sonra bakiyr 12 dast sonra gibi bi rezillik yaşayıp para vermek...
Büyük ihitmalle bütçe artırmak gerek ama iş yerinde kullanılıcak basit office programları çıktı alımı chromeda bir sürü açık sekme dışında çok yoğun bi kullanım olmayacak ssd 256 512 çok önemli değilde ram 16 olsa yada 8 olsa ama yükseltilebilir olsa süper olur
Egea cross 1.6 tercihe göre 1.5 hibrit hyundai i30 lar son nesil yada yeni nesil i20 alman isterseniz bütçenizi sınırında bi golf belki yada zorlamadan polo
Bunu dün türknet fiyatları olayından sonra geminiyle konuşurken öğrendim turkcell bunu asla paylaşmıyormuş superonline modemi üstünden kendi modemine aktarma yapabilirsin dedi
Baban kullanıcak kamera iyi olması öbemli akıcı oksa iyi olur 4 sene min götürse sonrası zorlanır senin telefonun direkt nothing phone 3 he belki acil değilse 4a pro yada düz 4 modelini bekleyebilirsin eğer olurda bepenmezse xiaomi honor vivo falan uğraştırma ya samsung galaxy s25fe iphone...
Eski egea olarak son çıkan linealars bakabilirsiniz bizde 1.3 vardı sorunsuzdu 1.6 dolu olanlar 650yi geçmiyor fiyat olarak onun dışında sorun çıkarmayacak clio 1.5 motor dışında ayrıca yaris var 750 ye kadar çıkarsanız km düşük bulabilirsiniz sizin bütçede biraz uğraşmak lazım
Markayı ilk defa görüyorum bilinen incelme ve testleri varmı
1781816332
Hocam yopunluklu olarak yapay zekayı kullanmayacaksanız ağır şekilde çok sorun çıkaracağını süşünmüyorum apple bu konularda kendini kanıtlamış marka hani olduda memnun kalmadınız marka değeri sebebiyle min zararla elden...
30 üstü zorlanırsa macbook neo bakabilirsiniz amazon depoda tam 30a falan düşüyor genelde windows ryzn 7 işlemcili 16 hatta belki 24 ramli bir model bulunabilir belki