bunun fiyatları dominosla nerdeyse aynı fiyata geliyor dominos alma daha mantıklı geliyor bana uygulamada orta boylar 100 150 arası değişiyo kampanyalı olarak
hocam market olarak migros carrefoursa bonveno gibi yerlerde daha önce kullandım ayrıca doğru hatırlıyorsam trendyol yada hepsiburadadan daha önce alışveriş yaptığımda olmuştu birde söylediğim gibi itopyada bonus puanlar her bankada geçiyor olması lazım axes garanti falan
1758571722
aynen öyle...
dostlar ek bilgi vereyim kimlik kaydı gerekiyor uygulamda ayrıca görüntülü görüşme yapılıyor kimliğinizle beraber standart banka prosedörü hesap açıldığında her bankada olduğu gibi bir banka kartı tanımlanıyor bonus almak için kredi kartına ihtiyaç yok
Hocam burda gösterdiğim şekilde profile girip en aşağı kadar kaydırırsanız işaretlediğim yerden kod alıp yada girebilirsiniz sonrasında orda gözükür zaten alsığınız bonus
Bonusda kampanya sonunda yada duruma göre bir kaç gün içindede karta aktarılabiliyor bana 1 ayda gelmişti arkadaşa 1 haftada...
Arkadaşlar forumda hiç paylaşan olmamış diye gördüm garantiden hesap açmadıysanız yada yeni açtıysanız sol üstten hesap kısmına tıklayıp aşşağı kaydırdığınızda promosyon kodu paylaşıp yada girebiliyorsunuz ve bunu yaptığınızda hem size hemde kod sahibne 1500 tl bonus geliyor bunu migros carfour...
unlost yeni videosunda geçen aylarda çıkardığı piyasadan daha uyguna sattığı pclerin devamını getireceğini söylemiş 14 adet sistem ayın 12 sinde satışa çıkacakmış pc siparişi verecek olan varsa bunları değerlendirsin ve haberdar olsun diye konuyu açtım detaylı anlatım için videoda 19:16 ya gidip...
hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama bunları buldum pazaramadakinin fiyatı iyi duruyor
https://www.pazarama.com/spigen-samsung-galaxy-tab-s8-s7-kilif-rugged-armor-pro-black-black-acs01604-p-8809710755833?magaza=canata-ticaret&srsltid=AfmBOoqSOoVlKXGrPxvG6CVCXrScN4PypWy1hWxzZMLyHjQCBm_WyfoF16c...