Eski modeller fiyatları bilmiyorum ama güncelleme desteği bittiği için değerlendirilebilir bütçe varsa dsha güncel modelede bakabilirsin tabi çünkü 14 ünde bu seneden sonra son 1 sene android güncellemesi kalıyor eğer iphone ömrü işine geliyorsa kalsın değişiklik yenilik seviyorsan geç...
Ekran kartı yetmeyebilir uzun vadeli bir yükseltmeyse ayrıca ne kadar bütçen oldupunu yada ne istediğini tam brlirtmemişsin 2k monitör için 3060 ti yeteceğini pek sanmıyorum
Bu fiyata ekran kartı düşükte olsa 16lık laptop bulunabilir bence güzel bi indirim bekleyebilirsin ayrıca marka olarak büyük ihtimalle lenovo olur msi asus %10 yüksek oluyor genelde
Ortalama 20 k kurs ücreti normal sınav için ders verirler ve 5 normal 2 similasyon dersi vardır normalde ama çoğu kurs simülasyonla uğraşmaz onun yerine ek ders falan verirler benim istabulda gittiğim 1 ders daha verip 6 ders yaptırmıştı 20 nin üstüne 2 de sınav ücreti var diye hagırlıyorum eğer...
Var var telelgram kanllarında görüyorum ayrıca benim gördüğüm ürün yayınlanalı 2 dakika olmuş olmamış bile ve ürün yok ortada bu bot olayları genelde tablet telefonlarda görüyorum benim denk geldiğim en azından çünkü sıfıra yakın hatta sıfır cihaz bazen %50 ye yakın fiyat düşüyor al sata gidiyor...
Evet doğru söylüyor ben nornal kayıt oldupunu düşünmedim çünkü orta segrmnt fiyatında yd aşırı mantıksız oluyor eğer 8 ay sistemine razı değilsen trde 57 bine kayıt ancak yüksek fiyatlı amiral gemilerinde mantıklı senin söylediğin cihazlara 2 3 bine server kaydı yapan telekomcular var ama en...
Bende benzer şekilde düşünüyorum bu fiyat bandında sıfır nothing dışı poco x8 pro da hariç (herkese hitap etmeyen bir cihaz kamera yüzünden) fiyatının tam hakkını veren cihaz yok eskiden 30 altına s25 fe vardı aldı başını gitti o yüzden bence yd fiyatlar çok uygun yarı yarıya oldupu için cazip...