Eakiden olsa önerirdim ama bizim ülkemizde artık huawei cihaz önermiyorum marka yardımcı olmuyor harmonyos akıcı güzelde olsa güncdlleme desteği yok gibi bir şey bende 11.5 2023 snapdragon var cihaz süper akıyo ama gümcelleme desteği yok diretk 1 yıl vile veememişler çinde çatır çutur güncelleme...
Dostlar daha önce konu açmıştım üni için laptop bakıhprum baktığım fiyat bandında hp omen dışı marka model gözüme çarpmadı bugün hepsibıradada indirimde olunca sormak istedim iki cihaz arasındayım battery drain sebeiyle 5070 li versiyon önermedi forumda bir arkadaş diğer modelinde işlemci...
Sağolun hocam ekran kartı fiyat bandında 5070 olması dikkatimi çekti benim attığıma benzer öneriniz varmı ayrıca ekran kartını full performansda kullanmasamda battery drain yaşarmıyım o konu hakkına biraz bilgisizim açıkçası
Limk
Dostlar satıcıyı bilmşyorum bilen varsa yardımcı olsun bir kaö haftadıe inceliyorum iyi fiyat gibi geldi slimlerde watt birazdaha düşük olsupunu biliyorum onun harici bilmem gereken bir şey varmı satıcı güvenilie mi
Dostlar benimde 80 e kadar ünide kullanmak için güçlü bi laptopa ihtiyacım var amcam alacağı için mağazadan almak istiyor ordada fiyatlar mağlum bu güçte benzer fiyatlarda fiziksel olarak gçrebileveğim bir model varmı bildiğiniz