nowdead88 isimli üyenin son içerikleri

1. nowdead88

🔥İndirim Pizza-Mi Go Aynı Pizza'nın 2. si %50 İndirimli + Dondurma Hediyeli

bunun fiyatları dominosla nerdeyse aynı fiyata geliyor dominos alma daha mantıklı geliyor bana uygulamada orta boylar 100 150 arası değişiyo kampanyalı olarak
  2. nowdead88

🔥İndirim 27-28 Eylülde Sinema Biletleri 1500 Salonda 80 TL!

bu gold klasın farkı ne normalden
  3. nowdead88

Garanti bankası kişi başı 1500 tl bonus kampanyası

belirli bir aralıkta geleceği söyleniyor ama genel olarak hep ay sonu gelidiğini söyleyeyim
  4. nowdead88

hocam market olarak migros carrefoursa bonveno gibi yerlerde daha önce kullandım ayrıca doğru hatırlıyorsam trendyol yada hepsiburadadan daha önce alışveriş yaptığımda olmuştu birde söylediğim gibi itopyada bonus puanlar her bankada geçiyor olması lazım axes garanti falan 1758571722 aynen öyle...
  5. nowdead88

dostlar ek bilgi vereyim kimlik kaydı gerekiyor uygulamda ayrıca görüntülü görüşme yapılıyor kimliğinizle beraber standart banka prosedörü hesap açıldığında her bankada olduğu gibi bir banka kartı tanımlanıyor bonus almak için kredi kartına ihtiyaç yok
  6. nowdead88

Hocam burda gösterdiğim şekilde profile girip en aşağı kadar kaydırırsanız işaretlediğim yerden kod alıp yada girebilirsiniz sonrasında orda gözükür zaten alsığınız bonus Bonusda kampanya sonunda yada duruma göre bir kaç gün içindede karta aktarılabiliyor bana 1 ayda gelmişti arkadaşa 1 haftada...
  7. nowdead88

Arkadaşlar forumda hiç paylaşan olmamış diye gördüm garantiden hesap açmadıysanız yada yeni açtıysanız sol üstten hesap kısmına tıklayıp aşşağı kaydırdığınızda promosyon kodu paylaşıp yada girebiliyorsunuz ve bunu yaptığınızda hem size hemde kod sahibne 1500 tl bonus geliyor bunu migros carfour...
  8. nowdead88

❌İndirim Bitti! TRENDYOL DA 21:00 De KAZI KAZAN BAŞLIYOR

evet hocam şimdi bakıyorumda kupon kısmında görünüyor ama kod yok
  9. nowdead88

olur hocamda ilk defa girdim konuyu kaç defadır görüyorum bu kodu nerden görücem onu bilmiyorum
  10. nowdead88

1600e 400 çıktı şimdi nasıl paylaşılıyor isteyene atayım
  11. nowdead88

Android 15-20K arası telefon önerisi

o fiyata 400 bile yok 400 pro nasıl alınacak benim tercihim 18 bandına çıkılırsa 400 çıkılamazsa samsugun a serisi olacaktır yazılım desteği sebebiyle
  12. nowdead88

Unlost yeni pcler peşin fiyatına 9 taksit ile geliyor 12 EYLÜL

unlost yeni videosunda geçen aylarda çıkardığı piyasadan daha uyguna sattığı pclerin devamını getireceğini söylemiş 14 adet sistem ayın 12 sinde satışa çıkacakmış pc siparişi verecek olan varsa bunları değerlendirsin ve haberdar olsun diye konuyu açtım detaylı anlatım için videoda 19:16 ya gidip...
  13. nowdead88

S10 ultra için kılıf önerisi

hangisi olduğunu hatırlamıyorum ama bunları buldum pazaramadakinin fiyatı iyi duruyor https://www.pazarama.com/spigen-samsung-galaxy-tab-s8-s7-kilif-rugged-armor-pro-black-black-acs01604-p-8809710755833?magaza=canata-ticaret&srsltid=AfmBOoqSOoVlKXGrPxvG6CVCXrScN4PypWy1hWxzZMLyHjQCBm_WyfoF16c...
  14. nowdead88

S10 ultra için kılıf önerisi

spigenin olması lazım arkdaş s9 a almıştı biraz kalın ama sağlamdır
  15. nowdead88

🔥İndirim Havit Gamenote KB876L Mekanik Hisli 449 TL

alınır mı? fiyatı uygun geldi %60 klavye kullanıyorum yedek olarak falan almak istedim
Geri