Sıvı soğutma ne kadarlık bir fark yaratır? Sırf ileride pompa bozulması, hortumda vs. sıvı kaçağı olursa diye endişeliyim ondan dolayı Hava soğutma seçtim.
Orası hatalı ya aslında şu an 6999'a var. benim sırf bu modeli seçme sebebim evet x16 PCI-E 5.0 Desteği yok fakat 12+2+2 faz yapısına sahip. bu aralıkta gerçekten bu fazlı bir anakart bulmak iyi oldu. SSD tarafında PCI-E 5.0 destekleyip 3 adet slotunun olması da avantaj tüm bunları göz önünde...
Ya açıkçası oynayacağım oyunlar 1080p'de L3 önbellek isteyen oyunlar olduğu için sırf ondan ötürü 7800x3d'ye yanaştım yoksa senin de dediğin gibi aslında ilk olarak 9700x eklemiştim.
1782716386
Varsa önerdiğiniz bi b850 bakmak isterim.
Kasa ve Psu böyle olunca gerçekten diğerine göre uygun fiyatlı oluyor fakat içindeki psu non moduler mi yoksa tam moduler mi onu tam göremedim. ATX 3.1 Desteği falan var ama 80+ sertifikası yok galiba. Kapasitörleri ne marka incelemek lazım. Psu hakkında ayrıntılı bir bilginiz var mı acaba...
Merhabalar, almak istediğim sistem için tek tek parçalar belirlemiş bulunmaktayım. Belirlediğim parçalarla sistem yaklaşık 85000 TL olmaktadır (bu fiyatın üstüne çıkmayı düşünmüyorum). Ram ne yazık ki şu anlık 16 GB olarak kalacak. Sizce parçalar bütünlük olarak nasıl? "Belirlediğim parçalar...