NoxBlaidd isimli üyenin son içerikleri

1. NoxBlaidd

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİ PAY ÜCRETSİZ 100 LİRA HEDİYE 🔥🔥🔥

Anında geldi. Teşekkürler paylaşım için
  2. NoxBlaidd

🔥İndirim Koorui G2721E 2K 27'' 320hz IPS oyuncu monitörü 10.999 TL

Genelde torrent indiriyorum hocam :) Çok teşekkür ederim sanırım önerdiğinizi alacağım hocam. Biraz indirim kovalayayım.
  3. NoxBlaidd

Hocam önümüzdeki ay doğum günüm ama çok teşekkür ederim. AW2725D Amazonda sepette duruyordu hocam :) 4K istememin sebebi filmleri 4K da daha net ve keyifli izlerim diye düşünüyorum. IPS veya VA gibi bir takıntım yok açıkçası. 2K da OLED olacağı için Alienware şuan kullandığımdan çok başka olur...
  4. NoxBlaidd

@Tayfunns Hocam vaktinizden çok kısa ayırabilirseniz çok mutlu olurum. Kendime doğum günü hediyesi olarak 4K bir monitör bakıyorum. Şuan kullandığım QHD LG 32GK650F. Hem dizi/film, hem hikayeli ve birazda rekabetçi oynuyorum. Bütçe maks 25k civarı düşünüyorum. Ne önerebilirsiniz acaba? 32 yerine...
  5. NoxBlaidd

❌İndirim Bitti! GamePower Force RGB Kablosuz Hall Effect Beyaz Gamepad

Hocam ben de abime doğum günü için bir kol alacağım. Call of Duty Warzone ve eFootbal/FC oynuyor genelde. Şuan PS4 kolu kullanıyor ama çok eskidi. Hangisini tavsiye edersiniz? Gamesir Nova 2 Lite düşünüyorum fakat tek endişem joystick konumları PS4 kolundan farklı olduğu için sıkıntı olur mu...
  6. NoxBlaidd

North Bayou Monitör Kolu İndirimi

Uzun yıllardır kullandığım hesaptı. Bir kaç aydır bir şey almıyordum belki o yüzden verdi bilemiyorum. Dün de 150 TL kupon vardı. O gitmiş bu gelmiş yerine.
  7. NoxBlaidd

North Bayou Monitör Kolu İndirimi

200 TL kupon tanımlamışlar dediğiniz fiyattan aldım şimdi. Teşekkür ediyorum
  8. NoxBlaidd

🔥İndirim VegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 1.5 Metre 128'TL

Ama eski Alfais kabloya dönünce düzeliyor. Kabloların ikisinde de sorun var bence. İadeyle de uğraşmadım kutusu falan atılmış zaten. Siz Kabeldirekt mi yoksa Ugreen mi tavsiye edersiniz hocam? Bir de modem tavsiyesi verebilirseniz minnettar olurum gerçekten. 3 senedir Keenetic Omni DSL N300...
  9. NoxBlaidd

🔥İndirim VegGieg CAT8 40Gbps 2000Mhz STP RJ45 Ethernet Kablosu 1.5 Metre 128'TL

Bu kablodan 2 tane almıştım geçen indirimlerde. Ping değerlerim arttığı için kenara attım boşta duruyor. İki kabloda aynı sonucu verdi. İlk abim denemişti kendi bilgisayarında ve bende de aynı sorun oldu. Alfais Cat7 var 4 senelik onları kullanıyoruz hala. Kabeldirekt veya Ugreen almayı...
  10. NoxBlaidd

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 8 GB Ram (Honor Türkiye Garantili) Gece Siyahı 13.949TL

İlk sana fotoğraf atacağım. Telefondan çok bunun için sabırsızlanıyorum :)
  11. NoxBlaidd

❌İndirim Bitti! Honor 400 256 GB 14.199 TL

Ya arkadaş ne deli oldunuz iptal iptal diye. Daha önce almış olanlar çıldırdı yeminle ya. Ne kadar kıskanç insanlarsınız siz. Adamlar resmen arayıp ihbar ediyor fiyat hatalıdır falan diye. Sepette iki defa 4k düşme durumu falanda yok. Bende gayet bir defa 4k indirmiş görünüyor. Kısa süreli...
  12. NoxBlaidd

❌İndirim Bitti! Honor 400 256 GB 14.199 TL

Şu iptalci şom ağızlı kıskanç arkadaşlar, yeterince dillendirdiniz sanıyorum......... Konuyu açan arkadaşa teşekkürler.
  13. NoxBlaidd

Battlefield 6 - Ücretsiz erken erişim kodları alma yöntemi.

En iyisi steam üzerinden indirip deneyin. EA app olmadan da oynayabileceğiz diyorlardı oyunu zaten 1754578537 Abimden haber geldi şimdi. Steam üzerinden indirmişti. Kodu uygulayıp oynamaya başlamış. Bilginiz olsun hocam
  14. NoxBlaidd

O zaman nedenini bilemiyorum valla hocam. Biraz araştırmayı deneyin. Şu secureboot olayı vardı. Ondan olabilir mi belki? Onun açık olması gerekiyor diyorlardı bilgisayarda. Ona bakın sonra buraya yazın aynı sorunu yaşayan olursa o da öğrenmiş olur.
  15. NoxBlaidd

"" Link your platforms to your EA account to play on any platform. "" Her platformda geçerli diyor. Claim ettiğiniz EA hesabına giriş yaptığınızdan emin olun. 1754576839 H Hayır. Sadece 7-10 Ağustos ve 14-17 Ağustos tarihleri arasında oynayabiliyorsunuz.
Geri