tamam bende onu söylüyorum bana göre mantıksız 2 ay verip kütüphaneden kalkması bırak temelli ver üyeliğim süresince oynayayım her dakika boş zamanım yok benim 2 ayda 3-4 kere anca açabiliyorum ps'yi işten dolayı exclusivelerin hepsini bitiren biri olarak bana mantıksız geliyor yeni üyeler için iyi.
Dimi plus sistemini sen daha iyi biliyosan anlat öğrenelim ben yaşadığım sorunu söylüyorum hadi ben anlamıyorum geçtim arkadaşlardada aynı sıkıntı var plus kütüphanesine eklensede 2-3 ay sonra kalkıyor oyunlar kiltleniyor evet?
Öncelikle önce yorumları oku sonra milleti yargılamaya kalk arkadaş başka şekilde anlayıp cevap vermiş aynı senin yaptığın gibi fakat sen yargılamaya kalkmışsın anlamadığın halde :D :D
Tamam senin bildiğin olmayabilir sen bilmiyosan piyasada yok mu oluyor ? kendin kendinle çelişkili konuşuyosun yaşım 35 boşuna polemik yaratma kardeşim başkasının adına konuşma sana tavsiyem olsun.
Abicim bak işine okuduğunu anlamakta zorluk çekiyosun başkalarına böyle sarma herkes benim gibi alttan almaz yokki atamaz gibilerindende takılma yukarıda marka modelde verdim attımda kendi adına konuş başkalarının yerine cevap verme kendi işine bak.
Neyin tribine mi girdim ahahah daha iyisi var demişsin yorumda yazdığım yorumla alakasız yazmışsın üstünede laf soktuğunu sanmışsın yokki atamaz gibilerinden cevabını verdim yukarıda hala neyin tribi filan ergenmisin kardeşim okuduğunu anlamakla ilgili bir sıkıntın var orası kesinleşti :)
Sen daha yazdıklarımı okumamışsın ki laf sokma çabalarına girmişsin hemen :) Profilinde atatürk resmi olup iq diplerde olan birini görmek çok nadir olay. yazdığım yorumu tekrar oku aynı paraya daha iyileri mi var diye söylemişim ?
"Nerdeyse hepsi için söyledim piyasada aynı fiyatlara fp...