Noctua pazarda hem zor bulunuyor hem de fahiş fiyatlar çekiliyor bu kalitesiz popüler olmayan anlamına gelmiyor durumu olan adamların hepsi çatır çatır noctua takıyor başını ağrıtmamak için bilgisi olmayanlar diyip aynı cümleleri kuruyosun papağan gibi bi kalıp belirlemişsin kendince o yoldan...
Ne nere çok bilinen tutulan bi marka değil enermax'ı azcık araştırırsan bilgin vardır zaten 100 tane kasa getir içinden belki 1 tanesinin içinden çıkar :) oda %50 ihtimalle çok sağlam güvenilir bi marka olsa bilinir pazar payında sağlam oynardı
Kalite farkı çünkü bu tarz ürünlerin içeriğini iyi kontrol etmek lazım kapasitörler vs japon parçalardan mı üretilmiş yoksa full prc mi corsair'e bir şey olduğunda en azından karşınızda bulabileceğiniz bi firma var enermax rampage gibi saçma sapan markalardan hep ağzı yanan oldu servise gidip...
Çözemezler çünkü sistemin temeli o zaten cache tutarak çalışıyor dalwik dw cache sistemini incelerseniz androidin çalışma mantığını anlatıyor basitçe önbelleğe alıp sistem çalışıyor belli bi süre sonra şişiyor.
Bende garanti umrumda değil zaten herşeyi kullanıcıya bahane ettikleri için kabul etmeselerde takacaktım fakat servisteki arkadaş dedi ram'i kendiniz takabilirsiniz dedi 2x8 yaptım çift kanal uçtu alet 4050 nitro 5 var bendede sıcaklık dışında her şey güzel makinede nitro serilerinde sıcaklık...
NP1 tasarımı dehşetti hala 2. telefon olarak kullanıyorum İOS eko sistemi olmasa evde 1. telefon olarak kullanıcam androidin iPhonu öyle bir cihaz samsung yanına bile yaklaşamaz bu cihazın.