Noxeble isimli üyenin son içerikleri

1. Noxeble

🔥İndirim Anker Şarj Cihazı (45W) Usb-C ve Usb-C Kablolu (2'li Set) 800TL

anker spigenden iyi mi ajuhasduhuashd
  2. Noxeble

🔥İndirim Baseus 10000 Mah 15W Powerbank - 486 TL

baseus çok sağlam marka fakat tr'de muhattabınız yok 1 ay kullanamadan batarya şişti garantiye kimse bakmıyor.
  3. Noxeble

🔥İndirim Elgato Wawe Neo Mikrofon 4999₺!

yolda görsem tekme bile atmam
  4. Noxeble

❌İndirim Bitti! Playstation Plus Deluxe 12 Ay %35 indirim

tamam bende onu söylüyorum bana göre mantıksız 2 ay verip kütüphaneden kalkması bırak temelli ver üyeliğim süresince oynayayım her dakika boş zamanım yok benim 2 ayda 3-4 kere anca açabiliyorum ps'yi işten dolayı exclusivelerin hepsini bitiren biri olarak bana mantıksız geliyor yeni üyeler için iyi.
  5. Noxeble

Dimi plus sistemini sen daha iyi biliyosan anlat öğrenelim ben yaşadığım sorunu söylüyorum hadi ben anlamıyorum geçtim arkadaşlardada aynı sıkıntı var plus kütüphanesine eklensede 2-3 ay sonra kalkıyor oyunlar kiltleniyor evet?
  6. Noxeble

Çöp çünkü oyun kaldırıldığında kilitlenip duruyor menünde 2 ay sonra 1 ay sonra kalkıyor zaten çoğu ürün yıllardır Ps kullanıcısıyım.
  7. Noxeble

PS PLUS çöplükten ibaret çoğu oyunu bitirdim çünkü yeni başlayacaklar için belki bi nebze.
  8. Noxeble

❌İndirim Bitti! 🥳🔥 Xiaomi Buyfun Wowstick 1f+ 69'luElektrikli Hassas Tornavida Seti 999₺

Bende eski nesili var pilli olan eski nesil torklu bayağı güçlü yıllardır duruyor sapa sağlam hor kullanmama rağmen.
  9. Noxeble

❌İndirim Bitti! 🔥Gank 300 TL indirim kuponu(Sınırlı Stok)🔥

diyosun sayın yargıç :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  10. Noxeble

Öncelikle önce yorumları oku sonra milleti yargılamaya kalk arkadaş başka şekilde anlayıp cevap vermiş aynı senin yaptığın gibi fakat sen yargılamaya kalkmışsın anlamadığın halde :D :D
  11. Noxeble

Sende kusura bakma dostum kalbini kırdıysam.
  12. Noxeble

Tamam senin bildiğin olmayabilir sen bilmiyosan piyasada yok mu oluyor ? kendin kendinle çelişkili konuşuyosun yaşım 35 boşuna polemik yaratma kardeşim başkasının adına konuşma sana tavsiyem olsun.
  13. Noxeble

Abicim bak işine okuduğunu anlamakta zorluk çekiyosun başkalarına böyle sarma herkes benim gibi alttan almaz yokki atamaz gibilerindende takılma yukarıda marka modelde verdim attımda kendi adına konuş başkalarının yerine cevap verme kendi işine bak.
  14. Noxeble

Neyin tribine mi girdim ahahah daha iyisi var demişsin yorumda yazdığım yorumla alakasız yazmışsın üstünede laf soktuğunu sanmışsın yokki atamaz gibilerinden cevabını verdim yukarıda hala neyin tribi filan ergenmisin kardeşim okuduğunu anlamakla ilgili bir sıkıntın var orası kesinleşti :)
  15. Noxeble

Sen daha yazdıklarımı okumamışsın ki laf sokma çabalarına girmişsin hemen :) Profilinde atatürk resmi olup iq diplerde olan birini görmek çok nadir olay. yazdığım yorumu tekrar oku aynı paraya daha iyileri mi var diye söylemişim ? "Nerdeyse hepsi için söyledim piyasada aynı fiyatlara fp...
Geri