Noxel isimli üyenin son içerikleri

1. N

Assassin's Creed odyssey Türkçe yama

buldun mu hiç
  2. N

assassin's creed odyssey türkçe yama

knk hala elinde varsa atabilirimisin 1 oyun çevirisi için 180 lira fazla geliyor birde üstüne 1 aylık
  3. N

2 - 3 civarı yada daha düşük gamepad önerisi

Arkadaşlar bu zamana kadar ben sadece PS4 orijinal kolunu kullandım PC yede bağladım kullandım ama tuşlarda olan uyumsuzluk hep sinirimi bozdu bu yüzden yeni bir kol almak istiyorum ama baktığımda genel olarak hepsi Xbox kolu gibi bana tuhaf geliyor PS koluna benzer öneriniz var mı ya da Xbox...
  4. N

MSI Vector 16HX FPS ve takılma problemleri yaşanıyor

Beyler sonuçlar böyle ne diyorsunuz bana iyi gibi geldi ama başka laptoplar ile bir karşılaştırma yapmadım @GörkemW @Aetheris
  5. N

her şeyin güncel olduğuna eminim biraz araştırdıktan sonra dying light en iyi pclerde bile fps düşüşü yada drop yaptığını duydum şimdi cyberpunk indireceğim onda bir deneme yapacağım eğer sıkıntı olursa iade ederim herhalde. sonuçları burada paylaşıcam yardımcı olursanız çok iyi olur. yıllardır...
  6. N

1728684488 bunlardan anlıyormusun baktım ama pek bir şey bulamadım
  7. N

ne diyorsun o zaman yani düşüncen nedir
  8. N

1728680914 msi center yapay zeka modunda olduğunda dengelide çalıştırıyor acaba oyuna girerken performans moduna mı almalıyım
  9. N

windows ve msi center bütün güncellemerili yaptım bios olayını duydum ama anlamdığım için daha öyle bir şeye girmedim.
  10. N

Sistem özellikleri i7 13700 hx RTX 4080 1 tb SDD 16 gb ddr5 4800 mhz ram Birkaç oyunda denedim en son Dying Light 1 ve crime scene cleaner. Dying Light oyuna girince 200 - 300 FPS veriyor ama biraz süre geçince (5dk kadar) FPS 50 - 150 arasında oynuyor bunu ne sebep olur. Ve bazen oyunun...
  11. N

Msi vector 16 80k değer mi?

Arkadaşlar almayı düşündüğüm PC bu. Önceden fiyatları 65kdan 80k çıkmış şu anda almaya değer mi? Yakın zamanda indirim filan olur mu? https://app.hb.biz/xkOBK5mnXLTf
  12. N

Yardım Msi vector almaya değer mi? Ve öneriniz var mı?

Arkadaş konuşurken 40 50 arası bir şey al o seni baya götürür bu kadar laptopa para vermek boş vs.. gibi konuşma oldu işte
  13. N

Çözüldü✓ bu iki laptop arasından hangisi daha iyi başka bir öneriniz var mı

Hocam aldın mı laptop nasıl menunmusun
  14. N

Yardım Msi vector almaya değer mi? Ve öneriniz var mı?

Uzun yıllar beni götürecek sağlam bir laptop almak istiyorum ama çok fazla kararsız kaldım. En son karar kıldığım bu ama bu fiyata değer mi emin değilim. Öneriniz ve kalitesinden emin olduğunuz varsa sunabilirsiniz. https://app.hb.biz/Waq5GyLO8SiJ Pc modeli: MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR...
  15. N

Laptoplarda alınmaması gereken marka ve modellerin adı

ekrandan hiç anlamıyorum ne oluyor 45 olunca. seneye bilgisayar müh. gidicem 1 nesil eski işlemci olsa bir sıkıntı olur mu ha bir de fan sesi, soğutma ve kasa kalitesi nasıldır
Geri