İkisini aynı anda aldım bende müneccim olmadığıma göre sorun çıkacağını bilemezdim.
1691585355
Evet kartım yeni garanite yollayacağım teşekkür ederim hocam
Dediğim gibi mesh kapağı kaldırdım temperli cami açtım kasanin içi buz gibi ama kart 86 da yanıyor tabiri caizse
1691584916
Aldığım siteye göndereceğim işin canımı sıkan kısmı o siteden aldığım 2 üründe de sorun yaşadım işte o biri de ekran kartiydi
Ekran kartım ikinci el değil demek istemiştim boşta dereceler normal furmark ta 86 oyunlarda da 80 i buluyor kasanin önünü açtım temperli camda açık baya içeriye buz gibi hava atıyor baktım tüm bunlara rağmen hala 86 derece
Sizin kartınızı bilemiyorum asus kartlar genel olarak soğutması iyi fakat inno3d nin bu kadar berbat bir soğutması olduğunu düşünmüyorum 2 3 oyunda daha denedim 80 derecelere rahat çıkıyor acaba bir problem mi var yoksa ben mi bir şey yaptım farkında olmadan ya da bambaşka bir şeymi?
1691556450...
Merhabalar yazın başında sistem toplamaya başladım ekran karti olarak RTX 3060 inno3d 12 GB twin 2x modeli var önce death stranding oynarken farkettim kart 82,83 derecelere çıktı şimdi ise furmark testi yapıyorum ortalama 85 max 86 gördü bu değerler bu seviye bir karta göre nasil veya nasıl...
Geçen gün yeni kasa topladım ilk gün hersey iyi güzel ama yaklaşık 30 dk önce orta fan durdu biraz aç kapa yaptım şimdi dönüyor fakat diğer fanlara göre daha yavaş ayrıca sistemi kapatırken diğer fanlar yavaş ve yumuşak dururken orta fan anında şak diye duruyor fan bağlantılarını çıkar tak...