noyan123 isimli üyenin son içerikleri

1. noyan123

25.000 TL Civarı Espresso Makinesi Önerisi

Ninja Luxe Cafe Premier bende alacağım, fiyatına göre gayet güzel, ninja markası amerika çok kullanılan bir marka ona güvenerek almayı düşünüyorum.
  2. noyan123

Fatura üstüne telefon almak mantıklımıdır

1,5 bin lira 20 ay ödeme yaptığında mantıklı hiçbir yerde öyle bir taksit imkanı yok artık, 10ay sonra 1,5 lira zaten iyice eriyeceği için normal bir fatura gibi gelecek, 20bin direk alma imkanın yok ise mantıklı bir alım olur.
  3. 6000tl - 9000tl arası ekran kartı arıyorum

Comment by 'noyan123' on the classified ad '6000tl - 9000tl arası ekran kartı arıyorum'

İnno3d 3060ti ekran kartı var, aktif kullanıyorum. toplamda 2 sene olmuştur.
  4. noyan123

SİZCE ÜNİVERSİTEDE KAYDIM SİLİNMİŞ MİDİR ?

Silinmemiştir, devam edebilirsin.
  5. noyan123

Gözlükler hakkinda bilgilenmek istiyorum

Normal göz doktorundan randevunu al git, sonra gözlükçüye git abi arada kullanacağım, bir gözlük lazım bana de, çerçevesi ucuz olmuş güzel kemik gözlüklerden al bir tane, ona sürekli takmayacaksan normal cam olsun de sadece numaralı, şekilli şüküllü mavi cam falan olmasın de, max 1500 çıkarsın...
  6. noyan123

Çözüldü✓ Hepsiburada Kampanyası Logitech G213 Klavye Alınır mı?

2 senedir kullanıyorum, sorunsuz şekilde güzel bir klavye ama bunların bazılarında kronik sorun var, tuş arada basmıyordu ilk aldığımda sonra garanti ile değiştirip, sıfır klavye yolladılar, ama kronik sorun var, farklı farklı insanlarda denk geldi başına gelen.
  7. noyan123

Getmobilden yenilenmiş telefon alınır mı?

Ekran değişmemiş ise mantıklı olabilir ama ekran değiştiğinde yan sanayi takıldığı için cok sağlıklı olmuyor telefon
  8. noyan123

Tıraş makinesi öneri 2k-2,5k

https://www.amazon.com.tr/Philips-Arada-Erkek-Bak%C4%B1m-Seti/dp/B0CJYJ45TS/ref=sr_1_5?adgrpid=121695881964&dib=eyJ2IjoiMSJ9.frhKq_2Mdtm7_cqwxc6GQWQeivpysIpYaexMv3YfGn7FohQO7YB0hLgjJcSosBi1SrMRM2-LXwb5dlzsuETcfix-6SAEtxwWY5o9EbWQC0LxPbVyJ_xiz0WAsdMrnc8DEMAwr7CJl12KTaCIWtphXOrZ6Jj-RXbXygNdunO0n_3Q...
  9. noyan123

Gaming.gen.tr monitör alınır mı?

Gaming,gen.tr yeni aldım, internetten sipariş geçip mağaza gidip teslim aldım bir sorun yaşamadım. Ama teslim almaya gittiğimde test etmiyoruz siz test edin bir sorun çıkarsa alırız demişti. O ters geldi biraz vatan falan aldığımda yerinde test edip vermişlerdi.
  10. noyan123

Gaming gen trden monitör alınır mı ve hangi monitörü alırdınız 2k monitör lazım

gaming gen geçen aldım, internet üzerinden satın aldım. mağaza gidip teslim aldım, bir sorun yaşamadım.
  11. noyan123

Bu Ses Sistemi PC ye takılır mı?

Evet, amfi farklı bir markanın kablo direk bağlantı ile yapılıyor ama çalıştırır mı çalıştırabilir ama kurcalaman lazım aygıtı
  12. noyan123

🔥İndirim Iyzico uygulaması ile ödemelerde %20 gerçek indirim

Monitör aldım, sonrasında bin TL hediye kartı verdi, üstüne ekleme yapıp trendyoldan almak istediği şeyi sanal kart oluşturup aldım.
  13. noyan123

https://www.trendyol.com/mikado/md-813bt-5-1-usb-sd-fm-destekli-multimedia-bluetooth-speaker-p-681471070 Basitçe şöyle atayım, bunun 5 adeti var elinde ama ortadaki büyük olan yok ise 5 adet bir işe yaramıyor.
  14. noyan123

5 Adet Hoparlörün amfisi var ise dönüşücü ile takılır. Amfisi yok se bir anlamı olmaz. Bir verim Alamazsın düşük ses çıkar öyle.
  15. noyan123

Çözüldü✓ 15.000 TL Bütçe ile Monitör Önerisi (Oyun + İş Kullanımı)

https://www.gaming.gen.tr/urun/346700/msi-g321q-31-5-inc-170hz-1ms-2k-wqhd-adaptive-sync-ips-gaming-monitor/
Geri