nozbart61k isimli üyenin son içerikleri

1. N

Ehliyet yazılı sınav için tavsiyeler

Kolay ehliyet uygulamasındaki benzer sorulardan geliyor, en çok hata yaptığın konuları belirle soru çöz bir süre sonra ezberlemeye dönüşecek. Ekstra olarak youtube da soru çözen hocaları var onların da güncel videolarına bakarsan iyi olur.
  2. N

DD Notuyla Yatay Geçiş!!!

Üniversiteden üniversiteye farklılık gösteriyor ama DD ise Ortalama ile yatay geçiş olmayabilir. En iyi öğrenci işlerinden veya üniversite yatay geçiş şartlarından bakabilirsin
  3. N

Laptop tavsiyesi Lenovo LOQ 15IRX10 alınır mı?

F/p laptop, bende 4050 olan serisi vardı kronik anakart yanması sorunu var, iyi araştır belki bu modelde olmayabilir de
  4. N

Ehliyet kursu sınav ücretinden fazla para istiyor (2026)

2025 Kasım'da kayıt yaptırdım 2025 Aralık'ta sınava 900 2026 Şubat'ta direksiyona 2000 verdim
  5. N

Dz ile kaldigim ders zorunlu derslerim ile cakisiyor

Bazı hocalar kolaylık olarak %30 devamsızlık hakkını %50 ye yükseltiyor. Ama derslere girmeden dersleri vermek sorun oluyor.
  6. N

Yardım Sıfır aldığım asus anakart arızalı geldi.

Benzer bir durumu şu an yaşıyorum, ürün gelsin bi test et çalışıyor mu diye herhangi bir sorun varsa servise yollayıp ücret iadesi veya misli ile değişimini talep edebilirsin.
  7. N

Amatör telsizcilik hakkında bilgi almak istiyorum

Amatör Kısa Mesafe telsiz belgesi ulaştırma bakanlığı tarafından veriliyor 1 saat civari online eğitimi var sonrasında geçen sene 350 TL idi, şimdi 550 tl olabilir. Balıkçılar ve denizcilik işlerinde kullanılıyor (genelde)
  8. N

İki laptop arasında kaldım sizce hangisi

Loq i5 12450hx 4050 modeli var ilk 1 sene sorunsuz kullandım sonrasında anakart yandı, serviste anakart değiştirdiler şimdi de ram slotunda sorun var, şans işi ama tavsiye etmem.
  9. N

HP victus 16 R1 serisi i5-14500hx 16gb rtx4060

Lenovo Loq i5 12450hx + rtx4050 modelini alalı 1 yıl olmuştu, dün anakartı gitti herhalde ekrana görüntü gelmiyor pazartesi servise göndereceğim. Bence Loq alma. Haricinde uygun fiyatlı hp kalıyor zaten Loq a göre daha iyi
Geri