nptu isimli üyenin son içerikleri

1. nptu

10-15 Bin TL Arası Ofis İçin Laptop Önerisi

Butce 15k ofis icin lazim muhasebe progrwmidir sudur budur kullanilacak sadece onerinizi bekliyroum
  2. nptu

Lego Techınc Tarzı Lego Seti Arıyorum?

Selamlar rafimda guzel duracak bi lego seti almak istiyorim,lego technic tarzi cok hosuma gidiyor ama lego cok pahali oldugu icin biraz zorluyor, onereceginiz yan markalardan alinabilecek orta fiyat bir set varmi?
  3. nptu

Pc Toplama Konusunda Yardıma İhtiyacım Var?

Hocam tam birdey diyemem ama butceniz ile daha iyi bir sistem toplarswniz
  4. nptu

70Bin TL İle En F/P Nasıl Bir Sistem Alabilirim?

Fps tsrzi oyunlar
  5. nptu

70Bin TL İle En F/P Nasıl Bir Sistem Alabilirim?

Selamlar butcem 70k ekram karti nvidia olacak islemcj amd olacak 70knin ustune cikamam yorumlarinizi bekliyorum toplama veya oem sekilde onun disi ikinci ele sicak bakmiyorum ama onerdiginiz ilan vardw atabilirisniz
  6. nptu

🔥İndirim MSI RTX 5070 TI VENTUS 3X OC 16G 50.872 TL

yanlis bakmisim hocam kusura bakmayin
  7. nptu

🔥İndirim MSI RTX 5070 TI VENTUS 3X OC 16G 50.872 TL

Hocam 56 gozukuyor ama
  8. nptu

Yardım Sizce Aula F75 Alınır mı

Hocam zamaninda herkes temudan 900 1000 civarlarina alip 2-3kya koymuslardi 1000-1100e makul bence ama diger hocalarimiz daha iyi bilir, ben bildigim kadariyla soyluyorum
  9. nptu

Yardım Sizce Aula F75 Alınır mı

Hocam kullaniyorum uzun zamandir gayet rahatim bir sıkıntım yok,gayet memnunum
  10. nptu

Discord'dan Süresiz Yasaklandım

13 yazmis olabilri misin 1776615098 13 yas alakali birsey yazardan ban yiyiosun 1776615157 Direk 13 yas yazarsanda yiyorshn discordun en ciddi yasaklarindan biri cocuk istismari yine dua et perma yememissin 2028de acilicak hesabin
  11. nptu

60-70K BANDI TOPLAMA VEYA OEM ONERISI

E Evet hocam kucuk bir sehirdeyim
  12. nptu

Valla hocam 2.ele bakiyorumda yasanan dolandirmalardan dolayi kimse kimseye guvenmiyor, adam bana tcmi atiyim ibanimi verim guven unsuru olarak dior, dava acsan zatej kac yil surecek,bi param guvende actiramadim millete
  13. nptu

Selamlar ya oem rtx5070 sekilde bir distem dizicem bu fiyta yada rtx4070 + r7 7800x3d die bir combomu yapsamkararsisiz onerilerinizi bekloyorum
  14. nptu

SISTEM HAKKINDA ONERI LAZIM

Maelesef hocam amd ekran karti dusnmuyorum
  15. nptu

SISTEM HAKKINDA ONERI LAZIM

Soyle diyim hocam bi yandsm photoshopla ugrasiyorum webtoon editoruyum, rekabetci oyunlar oynuyorum aradada hikayeli oyunlar Soyle baktigimda 4070 yeter gibi geliyor sizce yetermi? 1776507283 Hikayeli oyunlar kisminda orta aysrlarda oynarim fps drop yemeyeyim yeter benim ici
Geri