nqaaN isimli üyenin son içerikleri

1. N

QoS ayarını yapıyorum sınırlandırma oluyor fakat birkaç dakika sonra kalkıyor

Modem: TP-Link Aginet VX18 Modem - AA Router: TP-Link Archer AX12 Openwrt hakkında bir bilgim yok ama duydum diye hatırlıyorum videosu falan var mı?
  2. N

Yaptım fakat oradada aynı sonucu aldım sınırlandırma olmamış
  3. N

Merhaba önceden DSL bile olmayan internette gezmelik kötü bir internet kullanıyordum ve bufferbloat sorunu yaşıyordum. Şimdi ise Türknete geçtim ve artık VDSL bir internet kullanıyorum. İlk başta sadece modemim vardı ve bufferbloat sorunu devam ediyordu ve önceki internette 30 ping alırken bu...
  4. N

Yeni internete geçtim ve eskisinden iyi olmasına rağmen ping yüksek

Bina çok eski bir fikrim yok ve uzaklığıda bilmiyorum. Kablo 20 metre
  5. N

Eklemeyi unutmuşum hız testi sonuçları burada: https://www.speedtest.net/result/18307362512
  6. N

Önceden YakaNet isminde, oyun için uygun olmayan ve sadece internette dolaşmak için kullanılan bir internet hattım vardı. O zamanlar TR sunucularında ortalama 35 ms ping alıyordum ve ping değerleri sabit değildi ve zaman zaman 50 ms'lere kadar çıkıyordu. Dün TürkNet’e geçiş yaptım. Kurulum...
Geri