Bulunabilirsin ama ugrasacaklarini sanmıyorum çünkü riottan ip adresi alacaklar ama bu kişi internet cafe mi yoksa sanaldan mi giriyor belli değil baya uzun...
Günlük hayatımda ne yapıyorsan aynısını yapmaya devam edeceğim zaten alkol ve güzel yemekler hayatımda her zaman vardı bu güne özel Bir şey yapmama gerek yok 👌
Yazılım konusunda çok hızlı güncelleme yapıyorlar ben kumarimi intelden yana kullanıyorum Nvidia 4060 çok arada kalmış bir kart onun yerine Inteli alırdım
İşte bu senaryo Türkiye de oluyor maddiyatla alakalı bir durum bu yüzden en ucuzu hangisiyle Türkiye de ki kullanıcı onu tercih edecektir ben Vietnamda ara...
Bende 6700xt red devil var watman ve driver hatalarindan dolayı doğru düzgün bir şeye girmiyorum şuan en son Marvel rival girdim yeni driver hatası verdi...
Yani 4060 bir üstü 4070 4080 4090 gidiyor bu şekilde Intel de aynısini yapacaktir tabi ki her zaman daha iyisini çıkarırlar bunun sonu yok hatta daha iyisi...
Onun sebebi oyunların optimasyonu yani amd ve Nvidia destekli sürücüler çıkarıyor şuan Intel de çok hızlı şekilde piyasada ki oyunlara sürücüler çıkarmaya...