AMD ye o kadar güven yok ki 20GB bellek ve muadili 4070 Ti Super den 6-7K daha ucuz olmasına rağmen yine de çok az tercih ediliyor.
Şu fiyata 4070 Ti Super...
7500f ile 7600 arasında tek fark f serisinde dahili grafik kartı yok ikisi de 65w çalışıyor fpsler hemen hemen aynı 7600x ise 105w çalışıyor yani sıcak...
7600x alabilirsin 7500tl civarı fiyatı var ama 5.5tl olan 7500f ile aralarında yok denecek kadar az fps farkı var kardeş gibiler yani aman aman bir fark...
Modem konusu noktalayalım artık bunun bir alt versiyon tp link olanını kullanıyorum 1200 olanını kablo girişi olan modelleri modem gibi kullanabilirsiniz...
Ben telefon kullanıyorum demek istiyorsan s24 plus ama hava atacagım bir sene sonra 10bin TL kârla satacağım zengin olacağım diyorsan iPhone 14 alabilirsin 👍
adam öyle bir yazmış ki Türkçeyi Türkçeye çeviremiyoruz
1735333388
içindeki ürünleri ayrı satmazlar ürünle birlikte satarlar ayrıca sıfır aldığın ürünü ilk...
Çok aceleci davranmissin marangoza masa yaptırıyorsan gizli kablo bölgesi ve masaya bağlı priz usb portu yerleri ekleymeliydin ki onlarda çok basit delik...
Herhalde demek istediği bu klavyenin yedek parçalarina zarar geldiğin de dışardan yedek parça tedarik etmek zorunda kalacağını ve yüksek fiyattan bu...
Bu tarz durumlar için her zaman kişisel avukatiniz olmalı böylelikle zengin olma ihtimalinin artar tazminat davaları ile köşeye dönersiniz ama iki tarafta...
İtalyayi Türkler alıyor diye yorumladım bence hükümet istifa edip italyan muhalefet partileri Türk şirketlerini ülkelerinden atıp yeniden egemen bir İtalya...
Hayati bir önemi varsa gerekli belgelerle emniyete gidip gerekli işlemler yaptırabilirsiniz ama bunun için baya önemli bir sebeb ve detaylı bir belge gerekli