NRGN isimli üyenin son içerikleri

1. NRGN

Gamepower Lunis L90 vs Lenovo Legion 27Q-10 hangisi sizce?

hoparlörü için bir monitör tercih edilmez hocam. GamePower gibi dandik bir marka kullanacağına Lenovo çok daha iyi. gözün kapalı al geç
  2. NRGN

Fotoğraf Düzenleme ve Rekabetçi Oyun İçin : Gigabyte G27q20 Vs Dell S2725hsm

Arkadaşlar Lenovo Legion 27Q-10 modelini buldum ve çok hoşuma gitti. Hem 2K 240Hz hem de Delta E < 2. Diğer monitörlerin hiçbiri Delta E değeri vermemiş bu yüzden Lenovo'nun bu ürününe ayrı bir güvenim oluştu. Gigabyte'ın 10 Bit'i de 8-bit FRC'miş bu sebeple uzun ömürlülük ve renk doğruluğu...
  3. NRGN

knk ben o kadar tryhard değilim. benim için gecikme süresinin az olması ve hz'in de 144 ve üstü olması yeterli. benim için kritik konu renkleri ne kadar doğru ve kontrast oranına tercih edilebilir mi? deneyimleyebileceğim bir mağaza vs de olmadığı için buraya sormak zorunda kaldım.
  4. NRGN

Merhaba arkadaşlar, Yeni monitör almayı düşünüyorum ve iki model arasında kaldım: Gigabyte G27Q20 Dell S2725HSM Kullanım amacım yaklaşık %80 Lightroom'da RAW fotoğraf düzenleme, %20 oyun. Fotoğrafçılığı profesyonel olarak yapmıyorum, tamamen hobi amaçlı uğraşıyorum. Ancak mevcut monitörümün...
  5. NRGN

Elegoo Neptune 4 Plus alınır mı?

Merhaba. İlk 3D yazıcımı alacağım ve N4 Plus gerek tabla boyutu gerekse baskı hızı ve donanımsal olarak kağıt üzerinde çok hoşuma gitti ama elegoo markasından büyük tablada sorun çıkartır diye tereddüt ettim. Diğer seçeneğim olan ender-3 S1 Plus yine büyük tablaya sahip ama kağıt üzerinde daha...
Geri