NSHN isimli üyenin son içerikleri

1. NSHN

🔥İndirim 2026 Gemini Öğrenci İndirimleri

Bende şuan mevcut geçen yılki ücretsiz 1 yıllık öğrenci planı mevcut bittikten sonra bunlardan birini almalı mıyım yoksa öğrenciler için yeni bir plan falan gelir mi
  2. NSHN

Öneri 4.000 TL Psu Önerisi

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-tuf-gaming-750w-80plus-bronze-guc-kaynagi.html?utm_source=chatgpt.com indirimdeyken bir bak derim
  3. NSHN

Kaliteli Mikrofonlu F/P Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar 1500-2000 TL bandında güzel mikrofona sahip kulaklık önerisi istiyorum kumaş ped olursa çok daha iyi olur ve IEM önermeyin lütfen
  4. NSHN

Kulaklık+Klavye Öneri

Kulaklık olarak ATK Neptune N9 Klavye olarak Aula F75 Tri-Mode
  5. NSHN

Masa Önerir Misiniz Acaba

Dediğin masayı arkadaşım kullanıyor sağlam gözüküyor kendi sitesinde 2700 tl civarında bence, tıklayarak masaya gidebilirsin
  6. NSHN

Masa Önerir Misiniz Acaba

fiyatı tahmin mi ediyoruz 30binlik masa çıkartayım sana
  7. NSHN

Asus Monitör Garanti Ne Yapar

garanti süresini seri no ile görebiliyorlardır ondan sorun olacağını sanmıyorum
  8. NSHN

Asus Monitör Garanti Ne Yapar

teknik servis alır üretim kaynaklı bir sorun olduğunu tespit ederse ücretsiz onarım yaparlar
  9. NSHN

60k Bütçeye Laptop

ben game garaj x5t 5050 modelini almıştım yazılımsal bir sorun yaşamadım gayet iyi 1785792204 ben bunu ilk çıktığında 47 mi 48bine mi ne almıştım bunun fiyatına ne olmuş yahu
  10. NSHN

5070-R9 Laptop Önerisi

[H2 id='hp+omen+16']hp omen 16 ve 17 modellerine bakabilirsiniz[/H2]
  11. NSHN

🔥İndirim Samsung TV 4k Uhd 27.539 TL

alınmaz bu fiyatlara tclnin 55t51c modelini öneriyorum
  12. NSHN

❌İndirim Bitti! Asus Tuf 550b/750b Psu 1999/2999 TL

bu kampanya game garajın yaz fırsatları kampanyası mı 21 gün sürecek olan
  13. NSHN

Öneri Güç Kaynağı Tavsiyesi

Ryzen 5 5600 ve Palit 4060'ı besleyen Gamepower GP650 PSU'um var fakat ufak ufak teklemeye, sekmeye başladı bu yüzden sizden ucuz yollu fakat güvenilir bir tavsiye istiyorum. Temelli kullanmayacağım 1 1.5 seneye yeni bir sisteme geçmeyi düşünüyorum fakat şuan idarelikten bir psu almam gerek...
  14. NSHN

🔥İndirim Zotac RTX 5080 Solid Core 65.699 TL

Bu fiyatlara önceden de düşmüştü alamayanlar için yine iyi bir fırsat
Geri