NSIS-arch isimli üyenin son içerikleri

1. N

Öneri 2000 TL bandında mümkünse tam düzen klavye önerisi

Yani eğer dediğin gibi olsaydı birçok insanın kullandığı switch tipleri hiç yapılmazdı, hissiyat isteyen membran alırdı. Daha çok brown switch hissiyatında bir şeyler gerekiyor, aslında switch'ten de ziyade switch'leri çıkarılıp değiştirilebilir olan modellerden tam düzen olan bir adet...
  2. N

Öneri 2000 TL bandında mümkünse tam düzen klavye önerisi

Tuşlara basış hissiyatı benim için asıl önemli olan şey, bugüne kadar birkaç kez mekanik klavye deneme fırsatım oldu ve hiç beğenmedim çünkü tuşa adam akıllı basmadığım halde bile çok hassas olduğu için basılıyordu. Ben daha çok bastığım tuşu hissetmek istiyorum, eğer buna uygun switch türü olan...
  3. N

Online Sertifikasyon Programları Hakkında

Merhabalar, Geçtiğimiz günlerde, boş vakitlerimi daha verimli değerlendirmek adına online kurs ve sertifikasyon programlarını araştırmaya başladım, fakat hala emin olamadığım bazı noktalar olduğu için sizlere danışmak istedim. Örneğin, online kurs ve sertifika sağlayan platformlardan alınan...
  4. N

Öneri 8000-8500 TL Monitör Önerisi

Merhabalar, hali hazırda forumda zaten buna benzer bir çok öneri var fakat bir çoğu birkaç ay önce paylaşıldığı için 8000 TL'lik bir ürün şu an yaklaşık 10000 TL bandına dayanmış durumda. Bu yüzden şu tarih için 8000-8500 TL arasında bir monitör öneriniz var mıdır? (8000TL minimum sınır değil...
  5. N

Windows 11'de Backup Alma

Yaklaşık 1 yıldır Windows 11 kullanıyorum ve artık gerçekten windows kullanmaktan çok sıkıldım. Yakın zamanda bir Linux dağıtımına geçiş yapacağım fakat yine de biraz tedirginim. Genel olarak sistemimde çok şey olmasa bile herhangi bir problemle karşılaştığımda ya da gereklilik olduğunda eski...
Geri