NuBe isimli üyenin son içerikleri

1. N

Matx Kasalı Hazır Sistem?

Çok güzel kasalar görüyorum youtube videolarında. Küçük boyutta performans canavarı diziyorlar. Oyun için öyle bir şey istiyorum. İnternette de biraz araştırdım, hazır olarak satan ya da toplayan bir yer bulamadım. Bilen varsa link paylaşabilir mi? (Kendim toplama fikrim de var ama deneyimim...
  2. N

🔥İndirim Bosch Professional Accessories X/Line Mini 25 Parça Vidalama Seti 188 TL !!

Benim de mesaj sayım yetmiyor geçen BİM aktüelde de görmüştüm https://www.vatanbilgisayar.com/jbl-go-essential-2-bluetooth-hoparlor-mavi.html
  3. N

Öneri Macbook'larda Pili %80'de Tutmak Ne İşe Yarar?

Pil sağlıklarında bariz bir ters orantı var. Pil döngüsü az olanın pil sağlığının daha düşük olması şarjın %20-80 dışında olması, cihazın uzun süre yatması, zaman zaman belki de pilin sıfırlanması, sıcağa maruz kalması.... gibi ihtimalleri düşündürdü.
  4. N

Belki şu olmuştur; tamam dikey stantta kullanmıştır harici klavye mouse ile ve bir monitörle ama monitöre bağlıyken cihaz şarjda değildir (bendeki monitörde PD kablo ile bağlı- görüntü aktarırken şarj da ediyor). Bu arkadaş da şarjı bittikçe cihazını şarja takmıştır. Pili korumak için %80...
  5. N

Bende m1 var 2020 model ve 200 olmadı. m1 max daha fazla mı güç tüketiyor :unsure: ya da yaptığı işler kullandığı uygulamalar...
  6. N

Yardım Laptopta Asırı Isınma Sorunu Var Garantısı Bıttı Ne Yapabılırım?

Bende de eski bir notebook var. İnternette epey aradım taradım, termal macunu yeniledim, fan temizliği yaptım, yine de çözüm olmadı. ChatGPT ile sohbetimiz oldu bol bol bu süreçte. Heatsink, bakır boru problemli olabilir dedi. Başka biri CPU/ GPU silikonların yıpranması dedi. İhtimaller...
Geri