nue0 isimli üyenin son içerikleri

1. N

Gaming Mouse Önerisi

ATK Dragonfly A9 öneren de oldu, Mchose A5'i mi tercih etmeliyim sence ikisinin arasından?
  2. N

Gaming Mouse Önerisi

2000-2500 lira arası bürçem var, kablosuz mouse arıyorum, çoğunlukla CS2 oynuyorum, önerilerinize açığım.
  3. N

Gaming Kulaklık Arıyorum

Kablosuyla ilgili sorun yaşadığım için her sene kulaklık değiştirmek zorunda kalıyorum, kablosuz kulaklık önerisine ihtiyacım var, bütçem 4500 lira civarlarında, önerileriniz için teşekkür ederim.
  4. N

Xbox Gamepass Oyun Önerisi

Biraz önce Xbox Gamepass aldım, Elden Ring tarzı (sıra tabanlı olmaması en büyük isteğim) bir oyun arıyorum ancak Elden Ring oynarken biraz zorlanmıştım ki zaten bu yüzden bitiremedim, biraz daha kolay bir şey olursa sevinirim, teşekkür ederim.
  5. N

İki Kişilik Oyun Önerisi Lazım (XBOX GamePass)

Arkadaşımla bugün xbox gamepass aldık beraber girip eğlenebileceğimiz oyun önerisine ihtiyacımız var, sıkılmayacağımız vakit geçirmelik bir şeyler arıyoruz her türlü öneriye açığız.
  6. N

Gamepad Önerisine İhtiyacım Var

Özelden iyzico ve parolapara için yazdım kontrol edebilir misiniz hocam
  7. N

Gamepad Önerisine İhtiyacım Var

Bütçem 1000 lira civarlarında, fifa oynamak için rahat ve kaliteli bir gamepad arıyorum, orijinal bir marka olup olmaması önemli değil, kaliteli olsun, birkaç hafta sonra bozulmayacak bir şey olsun yeterli. Teşekkür ederim.
  8. N

Mouse Önerisine İhtiyacım var

biraz inceledim güzelmiş ancak ilk defa duyduğum bir marka, yarın öbür gün "keşke 300 lira daha fazla verseymişim de şunu alsaymışım" demek istemiyorum, başka önerebileceğin var mı? 2500-2600 lira civarlarına kadar okeyim aslında, çok memnun kalacağım bir şeyler arıyorum
  9. N

Mouse Önerisine İhtiyacım var

Arkadaşlar 2000 lira civarlarında kablosuz mouse önersine ihtiyacım var, gün içerisinde çoğunlukla bilgisayar başında oyun oynuyorum ama artık kablodan sıkıldığım için kablosuz bir şeye geçiş yapmak istiyorum, şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
  10. N

Gamepass Oyun Önerisine İhtiyacım Var

Dün Xbox Gamepass aldım, laptopta oynamalık bir şeyler arıyorum, çok zor olmayacak, birkaç saat takılmalık bir şeyler arıyorum, sıra tabanlı olmaması yeterli onun dışında her türlü öneriye açığım.
  11. N

Mouse Önerisine İhtiyacım Var

1,5k civarlarında önerdiğin var mı? 1743556945 1,5k civarlarında önerdiğin var mı?
  12. N

maksimum 2,5k civarlarına çıkarım diye düşünüyorum ama ne kadar altında olursa o kadar iyi olur benim için
  13. N

yani biraz belirsiz bütçe kısmı ama çok da fazla para ayıramam gibi duruyor, ne kadarlık bir bütçe ayırmalıyım?
  14. N

Aktif olarak Steelseries Aerox 3 kullanıyorum ancak hem scroll'u bozuldu hem de kablosunda sorun çıktı, çok fazla bir bütçem yok ama sadece idarelik bir mouse da istemiyorum. CS2 oynuyorum çoğunlukla, profesyonel olmak gibi bir amacım yok sadece farkını hissedebileceğim bir mouse olsun yeterli...
  15. N

Oyun Önerisine İhtiyacım Var

Cities: Skylines benzeri ama bu kadar kafa yormamı gerektirmeyecek arada girip vakit geçirmelik, daha basit bir oyun arıyorum, teşekkürler.
Geri