nugeman isimli üyenin son içerikleri

1. N

Ekran Kartı Devre Dışı Kalıyor.

Battlefield 6 ve Battlefield 1’e girdikten yaklaşık 2 dakika sonra monitörlerde görüntü gidiyor ve siyah ekran oluyor. Arka planda uygulamalar çalışmaya devam ediyor, sesler geliyor fakat oyun kapanıyor. Bilgisayarı yeniden başlattığımda ise monitörlerden sadece birinde görüntü oluyor. Aygıt...
  2. N

⭐ Amazon'dan Taksit ile Alınabilen Telefonlar ⭐

varmı başka bi taksitli telefon hocam.
  3. N

1Kg komagene çiğköfte 495tl

en iyisi.
  4. N

Senin tercihin kanka. 1778101655 Diğer kuponlar bunları da kullanabilr.
  5. N

Sadece bulgur yemiyorsunuz hocam. Yanında ıvır zıvırıda var ben sevdiğim bi yiyecek olduğu için attım. Hesap kitaba girersek çok işimiz var :D.
  6. N

1kg çiğköfte gidip alırsanız 645 ten 495 e düşüyor. Eve siparişte 500 küsürdü sanırım tam hatırlayamadım. Son tarih 14.05 İlla 1 kg alacaksınız diye bi kaidede yok bütçenize göre seçebilirsiniz ben 1 kilo gidip aldım.
  7. N

❌İndirim Bitti! EA FC 25i olana EA FC 26 Steam de 6.30$

epicten aldıydım yokmu orda o tarz bi şey.
  8. N

PC Kendi Kendine Kapanıyorveya uyku moduna giriyor

Yok hocam o herzaman kapalı. 1773262961 bi deniyim reis saol
  9. N

PC Kendi Kendine Kapanıyorveya uyku moduna giriyor

PC Kendi Kendine kullanırken kapanıyor veya uyku moduna giriyor. Bazen ilk uyku moduna giriyor geri açıyorum pc yi sonra kapatıyor . Pcye format da attım hala devam ediyor . Yardım.
  10. N

🔥İndirim Mortal kombat 11 10 dolar

Saygım sonsuz ama şu steamden oyun alma şeyini bi türlü anlam veremiyorum neden fazla para veriyorsunuz. Microsoft enaba da çoğu yerde 40 50tl ye alabiliyorsunuz. 10 dolar nerde 40 tl nerde
  11. N

🔥İndirim STEAM İNDİRİMİ - EA SPORTS FC™ 26 - 20.99 USD = 925,13 TL

Aynı fiyata epicden TOTY sürüm alın yüzde 5 iade . hatta ve hatta paycellde kampanya var onla baya uyguna geliyor.
  12. N

CS:GO Tekrardan steam'de

Filtrelemeden dolayı çıkmıyor olabilir .Bende de çıkmıyordu kan ve şiddeti açtıktan sonra geldi.
  13. N

CS:GO Tekrardan steam'de

Oyunu tekrardan steam'a getirmişler sunucular açık değil ama botlarla oynanıyor. Neden eklendiği de belli değil.
  14. N

🔥İndirim Assassin's creed origins gold edition 53,85 tl (Ps Store)

Oyunuda içeriyor. 1772054945 Fiyatı uygunken alıcaksın hocam ek görevleri yapmasanda olur. Bende sevmiyorum kıyafet filan veriyolar editionlar da. Ama uygunken alınabilir.
Geri