S23 çok iyi cihaz dediğin gibi keske alabilsem fakat sıfırına bütçem yetmiyor şu anlık
1725551557
Teşekkür ederim bir bakayım uyguna bulabilirsem olabilir zaten ikinci el almış olacağım için fiyatı da düşmez
Uzun süredir telefon araştırıyorum. Asıl istediğim telefon 120hz sahip bir iPhone fakat şu an bütçem yetmiyor. O süre boyunca da kaliteli bir cihaz kullanmak istiyorum. Tasarım ve kameraya önem veriyorum. S22 cok hoşuma gitti şu anda aklımda S22 alma fikri var çünkü ip12den altta kalır yanı yok...
Oyun çok sık oynamam ara sıra oynarım(pes fifa belki pubg) daha çok tasarım kamera ve akıcılığa önem veriyorum yeterli olur mu bilmiyorum veya farklı bir önerin var mı
Genelde sosyal medyada takiliyorum oyun da oynarım ama çok değil bana yeterli olur mu bu ekran süresi sizce?
1725457421
Evet pili ve ısınma sorunu var ama bu fiyata böyle telefon bulmak zor
Teşekkür ederim benim icin kamera tasarım performans ve günlük kullanım önemliydi oyunu da az oynuyorum zaten, batarya olarak da çok fark yok gibi gözüküyor hatta bazi noktalarda s22 daha üstün anladığım kadarıyla
S22 kamerası ve tasarımıyla beni cezbetti fakat bataryası korkutuyor s21fe ile kıyaslarsak hangisinin bataryası daha uzun gider ortalama kaç saat ekran süresi alırım
Apple fanboyu değilim ama 13 istiyordum şu an bütçem yeterli değil 2.el alırsam da minimum 90 pil olması gerek benim için fakat güvenemiyorum o yüzden şimdilik sıfır android alacağım
1725402045
Kamera ve tasarım çok önemli benim icin, elime alınca o premium hissiyatıni hissetmek istiyorum ara...
S22 pili az ve hafızası uzun süreli kullanımda yeterli olmaz diye düşünüyorum gün geçtikçe her şeyin boyutu artıyor A55inde 256gb versiyonu min18k dan başlıyor
1725379893
Sadece a54 ve a35 karşılaştırabildim teknosada a54 daha çok hoşuma gitti fakat çerçeveleri çok kalın
1725379996
S21fe...
Max 15 16k fiyat bandında bir telefon almayi düşünüyorum. Tasarımı da donanımı kadar önemli fakat telefona verdiğim parayı hak etmesini de istiyorum. Bu 3 telefon arasında kaldım. Normalde direkt N12 Turbo seçerim fakat satıcısı pek güvenilir gelmedi, 14K'ya satıyor emin olamadım. Onu alamazsam...