Nuke44 isimli üyenin son içerikleri

1. Nuke44

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

Bende açamıyorum şu an hesap hocam sanırım yeni üyelik açılmasını engellediler
  2. Nuke44

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Trendyol 2000/1000 İndirim 🔥🔥

C301 kamera aldım xiaomi 769.49 a geldi bakalım ürün elime ulaşacak mı geçen sefer Azerbaycan indiriminden full steelseries dizmiştim başka ürün fikri varsa alırım 🫶🏻
  3. Nuke44

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Sizdede satın alma aşamasında tckno sordu mu arkadaşlar?
  4. Nuke44

❌İndirim Bitti! Xioami pad 7 8799₺..

Bende :')
  5. Nuke44

🔥İndirim FASHCOLLE PRO OYUNCU KOLTUĞU 3D KOLÇAK AYAK UZATMA 5150TL!

Üstüne bir minder atarsanız kullanabilirsiniz bence veya araba koltuğu için üretilen kumaş kılıflar var oda iş görür gibi bilemedim ben deriden rahatsız olduğum için satıp kumaşa geçtim herkesin kendi kullanım amacına göre tercihi tabi
  6. Nuke44

🔥İndirim FASHCOLLE PRO OYUNCU KOLTUĞU 3D KOLÇAK AYAK UZATMA 5150TL!

Aynı koltuğu kullandım, yaz aylarında temsili böyle oluyor :
  7. Nuke44

🔥İndirim Ledvance Smart Wifi Flex LED 1M, Beyaz 183 TL (2'EL)

Hocam bu 1M ledlerde bazen adaptör çıkmıyor bunları uzatma olarak piyasaya sürüyorlar ona dikkat edersiniz
  8. Nuke44

🔥İndirim Razer Kishi Ultra - 3606 TL (9 taksit)

Çok hoşmuş hocam hayırlı uğurlu olsun, fırsattan yararlanıp ancak ürünü beğenmemiş olan ve iade etmeyi düşünen varsa ben satın almak isterim
  9. Nuke44

🔥İndirim HyperX Pulse Fire Mat RGB XL Mousepad 1.172 TL

Rgb olmayan versiyonunu kullanıyorum gayet memnunum ama eskimesi sebebiyle bunuda alacağım teşekkürler
  10. Nuke44

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer II 420 RGB Sıvı Soğutucu 🔥 3.457₺

Bunu forumdan almıştım, sonra kasa almak zorunda kaldım. Hazır kasa almışken “madem alıyorum, anakartı da büyük alayım” dedim. Anakart büyüyünce bu kez ekran kartı küçük kaldı, onu da değiştirdim. Performans açısından 10/10, ama cebim açısından 1/10 diyebilirim.
  11. Nuke44

🔥İndirim 🔥Samsung Odyssey 32" 1 ms 4K Pivot IPS 144 Hz - 21.999,00TL🔥

Hocam hangi monitör var ki oled bu fiyata? Bi ss atar mısınız zahmet olmazsa
Geri