Kardeş selamün aleyküm benim de aklımda bir proje var ben de dünyadaki ülkelerin birincil radyoların dinlenebileceği bir tarayıcı eklentisi geliştirmeyi...
Değerli düşünceniz için teşekkür ederim, güncel olarak çoğu API hizmeti yurt dışı hizmet veriyor yani tek tek araştırıp türkçe kanalları eklemem gerekiyor...
Elinize sağlık, valla telefondan TV izlemek için güzel olmuş baya. Playstore dan saçma sapan sürekli reklam çıkan uygulamaları indirmek yerine bu şekilde...
Hocam kasa masanın üzerinde hatta iki adet monitör ve 1 adet laptop var üzerinde öyle ahım şahım sallanma mevcut değil fakat ginede biraz sallanıyor...
Hocam sallanma yapıyor mu masa peki kasayı üstte mi kullanıyorsunuz yoksa masanın altında mı? Birde hocam son attığınız 160cm kapıya geliyor max odama...
Hocam yaklaşık 1.5 yıldır kullandığım bir masa mevcut şahsen ayak yapısı olsun kurulumu olsun çok kolay ve kaliteli şahsen ben biraz büyük seviyorum...
hocam şahsen ben 2 senedir asusun tuf gaming serisinden h1 kullanıyorum gayet sorunsuz ve hatasız bi ürün hem bütçeni zorlamaz hemde güzel performanslı...
Selam dostlar kendi halimde web uygulamaları ve mobil uygulamalar geliştiriyorum amacım reklam yapmak değil daha önce steam için tl dönüştürücü paylaşmıştım...