null.rb isimli üyenin son içerikleri

1. null.rb

CMD ile Otomatik Bilgisayar Kapatma

affet mikrosoft abi bida olmaz
  2. null.rb

Başlıkta zaten belirttim tamamen eğlence amaçlı. 😅 1772553342 Başlıkta belirttiğim gibi hocam tamamen eğlence amaçlı, 😅
  3. null.rb

Öylesine basit bir cmd kodu aslında sadece daha eğlenceli hale getirmek istedim. Bazen platformlardan oyun indirmek için bilgisayarımı açık bırakıyorum ve geceye kadar açık kalıyor bu yüzden böyle bişey ayarladım belirlediğiniz saati giriyorsunuz o zamana gelince otomatik pc yi kapatıyor. Bu...
  4. null.rb

Hocam resimdeki klavyenin marka modeli nedir?

Hocam bu postu attıkdan sonra buldum yinede saol teşekkürler.
  5. null.rb

Çözüldü✓ SİTE DOLANDIRICI MI?

Hocam eset direk engelledi zaten geçmiş olsun.
  6. null.rb

Hocam resimdeki klavyenin marka modeli nedir?

Hocam bu klavyenin marka modeli nedir bilen varmıdır acaba çok hoş tok bi sesi mevcut
  7. null.rb

AM5 ANAKART ÖNERİSİ?

Hocam Biostar b650mp-e Pro öneririm 1 yıldır kendi sistemimde kullanıyorum expo olaylarıda mevcut işini görür diye düşünüyorum
  8. null.rb

IPTV Projem İçin Geri Bildirim Bekliyorum

Hocam bazı kanallar ya kapanmış yada sinyal vermiyor normal yani eski kırık dökük apilerle uğraşıyorum boş bi zamanımda yenileri ve güncelleri ile değiştireceğim
  9. null.rb

Ne demek hocam rica ederim teşekkürler.
  10. null.rb

MCHOSE V9 PRO alınır mı? ?

FPS oyunları (CS2, Valorant vb.) için alınabilir bir model ama beklentiyi doğru ayarlamak lazım. Artıları 2.4 GHz kablosuz modda gecikme düşük, FPS için yeterli. Yazılım üzerinden EQ ayarı var, ses karakterini değiştirebiliyorsun. Konforu iyi, uzun kullanımda rahatsız etmiyor. Pil süresi...
  11. null.rb

🔥İndirim MSI G2412F IPS 180 Hz 4.759,00TL

Hocam bende vardı bozuldu demek bı tık baştan savma gibi olmuş biraz daha açıklayıcı olurmusunuz rica etsem
  12. null.rb

Değerli düşünceniz için teşekkür ederim, güncel olarak çoğu API hizmeti yurt dışı hizmet veriyor yani tek tek araştırıp türkçe kanalları eklemem gerekiyor fakat bunun için kafamda farklı bir sistem var. 1769684972 Aleyküm selam hocam değerli yorumunuz için teşekkür ediyorum öncelikle, radyo...
  13. null.rb

Öneri Bilgisayar Masası Önerisi

Hocam kasa masanın üzerinde hatta iki adet monitör ve 1 adet laptop var üzerinde öyle ahım şahım sallanma mevcut değil fakat ginede biraz sallanıyor. ikinci olarak sanırsam sadece stokda 160cm versiyonu kalmış varsa size link bırakabilirim...
  14. null.rb

Öneri Bilgisayar Masası Önerisi

Hocam yaklaşık 1.5 yıldır kullandığım bir masa mevcut şahsen ayak yapısı olsun kurulumu olsun çok kolay ve kaliteli şahsen ben biraz büyük seviyorum 73x60x160 boyutlarında olanı tercih ettim gayet şık ve güzel tavsiye edebilirim satıcıda ilgili herhangi bir sorunda ulaşabiliyorsunuz kendisine...
  15. null.rb

Öneri Gaming Kulaklık Önerisi

hocam şahsen ben 2 senedir asusun tuf gaming serisinden h1 kullanıyorum gayet sorunsuz ve hatasız bi ürün hem bütçeni zorlamaz hemde güzel performanslı mikrofonu biraz kablolu kulaklıklara göre kötü o kadar kötü dediğim sütüdyo kalitesi beklemeyin fakat gayet güzel hem yayın yapıyorum hemde...
Geri