Herkese selamlar hp rtx4050 ekran kartına sahip bi bilgisayarım var ve ekranı aniden donuyor. Donduğunda hiçbir şey yapamıyorum güç tuşuna uzun basıp kapatıp açmam gerekiyor bu durum neyden kaynaklı olabilir fikri olan varmi acaba bi de o durumla alakalı mı bilmiyorum ama şöyle bir ekran geliyo...
Arkadaşlar lütfen bilen bir kişi bana yardım etsin vatan bilgisayardan jbl 760nc kulaklığını almak istiyorum ama jbl headphones diye bir uygulama var ve bu kulaklık bu uygulamayı destekliyormu bilmek istiyorum eğer desteklmiyorsa ne yapmalıyım. Yardımcı olursanız çok sevinirim herkese hayırlı...
https://www.njoyonline.com.tr/urun/jbl-760-bluetooth-kulaklik-siyah?ref=akakce&v=1.86.5 bu siteden kulaklık alıcam ama güvenilir mi? bilemedim bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim
144 hz ekranlı bir laptopum var hp victus 16 i5 13420h işlemcili olan bu laptopun yanına bir monitör almak istiyorum. Ama aklımda bir soru var laptopum 144 hz olduğu için 144 hz monitör mü almalıyım yoksa daha yüksek ekran yenileme hızına sahip bir monitör alabilirmiyim?
Cevap verenlere...
2 gün önce hp victus 16 aldım ama fanı nerden kontrol ediceğimi bilmiyorum bilen varsa lütfen yazsın bu ayarı nerden yapıcammmm bilgisayar boştayken bile fan var bilen yazarsa çok sevinirim
2 gün önce hp victus bilgisayar aldım oyunlarda gayet iyi fakat fan asla durmuyor bunun bir çözümü varmıdır youtubeden video izlediğim zaman bile fan çalışıyor bilgisayarda hiçbir uygulamayı açmadığım zaman bile fan çalışmaya devam ediyor bunu nerden kontrol edebilirim lütfen yardım edinn...
Araştırmaktan kafam karıştı yanlış yazmışım:))
1700163617
Hocam ben bunu
Kusura bakmayın hocam araştırmaktan kafam karıştı :)
1700163691
Hocam böyle bi sistem var...
Bilgisayar alıcam ama 4060 16gb mı yoksa RX6800 16 gb mi karar veremedim. Dlss özelliği mi daha iyi olur yoksa Fsr mi bilgi verebilen olursa çok sevinirim.