Nuri0332 isimli üyenin son içerikleri

1. N

45.000 TL Monitör dahil sistem önerisi

Başlıkta da belirttiğim gibi 45.000 TL'ye kadar sistem önerilerinizi bekliyorum monitör dahil. Sistem gündelik kullanım ve oyun için kullanılacak.
  2. N

🔥 2001 Model Kasa güncelleme 🔥

Hocam sistem özellikleri nedir detaylıca yazabilir misiniz rica etsem?
  3. N

120000 türk lirasına akıllı saat !!!!!!!!!!!

Hocam özellikler nedir? Performans nasıl?
  4. N

ağız dolusu sövmek istiyorum

Ne bu şiddet, bu celâl? (!) (Haklısın keşke herkes senin gibi yapsada rahatça alışveriş yapabilsek
  5. N

Çözüldü✓ 2. ELDEN EFSANE PC NASIL?

Geri dönüşüm kutusunun attığı bakış 🗿
  6. N

R5 5600 RTX 4060 sistem alınır mı?

Arkadaşım ya ömürlük yada 5 yılda bir sistem değiştirir bunu göz önünde bulundurarak sistem önerebilirsiniz. Teşekkürler şimdiden.
  7. N

R5 5600 RTX 4060 sistem alınır mı?

Başlıkta da belirttiğim gibi bu sistem alınır mı? arkadaşım alacak bütçe için taksit önemli 9 taksit ve üstü 3.500 TL'yi geçmemesi gerekiyor eğer bu fiyatlandırmada güzel sistem önerileriniz varsa atabilirsiniz şimdiden teşekkürler. (laptopda olabilir)
  8. N

Rdr2 %100 bitmesi için görevleri altın madalya bitirmek şart mı..? (ÇÖZÜLDÜ)

Hocam sizden ricam dediğiniz videonun linkini bırakabilirmisiniz acaba
  9. N

RDR 2 Epic Games indirim kuponu kullanılamıyor

yaptım teşekkürler.
  10. N

RDR 2 Epic Games indirim kuponu kullanılamıyor

Merhabalar Epic Games'ten Red Dead Redemption 2 adlı oyunu alacaktım fakat kupon indirimde kullanılamıyor ama daha önceden fırsata bakmak için sepete eklediğimde kupon kullanılabiliyordu şuan uygun değil diyor.
  11. N

Sonunda toplaması bitti. 53K’lık yeni sistem yorum önerilerinizi alabilirim , bu fiyata daha iyi ne olabilirdi

Kokpit konuşuyor uçak kalkışa hazır. Kule: kalkış izniniz verildi iyi seyirler.
  12. N

🔥İndirim 🔥🔥 Red Dead Redemption 2 200 TL ÇÖKÜN 🔥🔥

Ben steamden 187 TL ye online ı aldım social club üzerinden 140 liraya rdr2 Yi alabilmek için ama bazı eşekliklerim yüzünden rdr 2 yi alamadım şuan social club ta ve steamde sadece rd online var burdan alsam rdr2 Yi bir problem oluşurmu bilen varmı?
  13. N

Bu sistem ile ne oynayabilirim ?

Bence devletin işini 8-9. Nesil işlemcide görürdü ama neyse...
  14. N

Bu sistem ile ne oynayabilirim ?

Aga bu 3. Nesil i5 leri belediyemi dağıttı zamanında?
  15. N

AMD Ekran Kartları Alınır Mı??

Hocam Intelin hata linkini bırakabilirmisiniz rica etsem 😅
Geri