nuri35 isimli üyenin son içerikleri

1. N

Çözüldü✓ Apu sistem için yardımlarınızı bekliyorum

Ben zaten şuanlik APu diyorum Ocak ayina doğru da ekran kartı ile desteklicem o yüzden geliştirebilir bı sistem diye de başa yazdim
  2. N

Bir sorun olursa özelden rahatsız ederim artık 😃
  3. N

Harikasın teşekkür ederim hepsininle irtibata gecegiyim çok teşekkür ederim emeğin için Allah razı olsun
  4. N

En mantıklısı bu gibi teşekkür ederim
  5. N

Bizim ekonomide ülke ekonomisi gibi biraz 😃
  6. N

Zorlasak 15 yani 😃 çünkü daha ekran alicam
  7. N

Tavsiye için teşekkür ederim ama işlemci için i3 mu i5 mi 1757440300 Hocam bulunuyor diyorsunuz da sarı sitede hiç bu fiyata bir şey denk gelmedi
  8. N

İzmir'in her yeri olabilir
  9. N

Ben İzmir'de ikame ediyorum. 2. El olarak da gene aynı Kafadayim geliştirebilir bir sistem olmalı diye düşünüyorum
  10. N

Merhabalar aklımdaki oyunlar şuan için FM 26 FIFA 26 GTA 6 bekliyorum FPS oyunları ama dediğim gibi ekran kartı eklemesi v.s ileri zamanda yapacağım
  11. N

Merhabalar şuan için bir Apu sistem düşünüyorum işlemci anakart ram SSD PSU için ilk baştaki bütçem 12-14 k arası sonrası için yükseltilen bir sistem olması da benim için önemli yardımlarınızı bekliyorum
  12. N

Sahibinden ilan şüphesi

Merhabalar arkadaşlar http://sahibindenparam.guvende-tr.com/ilandetay/monster&03042023144328-2558 bu laptopu alicam fakat ilandan şüphelendim sizce bir sorun var mı ilanda acaba ya da sayfada ona göre alicam yardımlarınızı bekliyorum.
  13. N

Laptop ampulde kalıyor!!

Ekran kartında sorun için erken değil mi sizce tabi teklonojik alet bunlar ama alalı 6 ay oldu 1672080749 Ekran kartında sorun için erken değil mi sizce tabi teklonojik alet bunlar ama alalı 6 ay oldu
  14. N

Laptop ampulde kalıyor!!

Merhabalar Asus tuf A15 serisi laptopum Windows güncellemesinden sonra açılmamaya başladı. dün mavi ekran hatası verdi ve tekrar açılmadı. Açmaya çalıştığımda ampul işareti yanıyor ve öylece kalıyor sadece klavye ışıkları yanıyor ekran gelmiyor. HDMI ile TV ye bağladım gene görüntü yok...
  15. N

altyapısız bölgeye internet tavsiyesi

Turktelekom a talep oluşturduk belediye dilekçe verdik fakat Cimer veya kaymakamlık falan alakasız geldi konuyla 😀
Geri