NuriCans isimli üyenin son içerikleri

1. NuriCans

Gta 4'ü Nereden Alabilirim

İtemsatistan hesap satın alabilirisin 20tlye.Yine de benim tavsiyem korsandır
  2. NuriCans

Aura Sync Ters Yanıyor

Merhabalar kasam thermaltake s200tg.Ön tarafta 3 tane tt-1225 model argb fan var kasanın arkasındaki 3lü hub'a bağlılar.2 gün önce egzoz fanım argb olmadığı için ışıklandırmak amacıyla asus tf120 argb aldım ve taktım,argb bağlantısını da yaptım.Armoury Crate üzerinden aurasync istediğim geçişli...
  3. NuriCans

Gta 6 Tüm Konsollarda 30 FPS Garip

Pro enhanced versiyonu 60fps olur.Konsoldakj 30fps pc deki gibi degil konsolda akıyor.Bu arada pc de bu oyunu 240fps de oynamak için ps5 pronun 3-4 katı bir fiyat ödemek gerekecek
  4. NuriCans

Boykot Mevzusu Anketi

Playstation boykotundan bahsediyorsan cevabım evet
  5. NuriCans

Çözüldü✓ 7500f İslemci Sogumuyor

2 bakır boruyu bırak bende 4 bakır borulu var zor soğutuyom modlu asetto oynuyom 85lere spike atıyo 6 bakır borulu işini görür
  6. NuriCans

Ps5-PC Takası Mantıklı mı?

Sagolun takası yapmayacağım gta 6 çokta beklemiyom ama fiyat artışı falan olur o zaman değerlendiririm veya düşüncem değişir gta 6 oynarım
  7. NuriCans

Aklımı monitor ve ekipmanlar karıştırmıştı ama tamam benim sistemim var zaten kardesim icin bakıyorum
  8. NuriCans

Ps5 e denk bir kasa degil mi
  9. NuriCans

Valve'ın 30.Yıldönümünde Half-Life 3 Gelir mi?

2004 te Half Life 2 aynı yıl çıkan san andreastan cok daha iyiydi.Grafik,fizik motoru,yüz animasyonları,vuruş vb. 2012 de son 10 yılın ödülünde gta4 veya san andreas yine kazanamadı hl2 aldi ödülü yani Valve Gta 6 cikacak diye oyunu duyurmamazlık yapmaz
  10. NuriCans

Çünkü 3.onyıl ve 3=hl3
  11. NuriCans

30.yıldönüm yani 3 decade ve 3=Half-Life 3
  12. NuriCans

Elimde Fat kasa cd li sürüm ciftkol (biri hall effectli) ve sony Şarj standı var.Gelen teklifteki Pc ise şöyle; İ3 14100f (stok fan) Asus dual 3060ti Msi h610m 2x8 16gb ddr4 3200mhz 512gb Nvme 850w psu (markasını bilmiyorum) Aoc 27 inch 240hz 0.5ms curved monitör Msi gk600 klavye Logitech g102...
  13. NuriCans

Yeni Bilgisayarım Aniden Kapandı? 2 Haftada 2. Defa Yapıyor Sorun Nedir?

Konuyu okudum aynı şeyleri yaşamışız.b650m-r,k sorunlu anakartlar.Sırf Asus bios arayüzü icin almistim bu sorunu bilsem colorful battle ax alırdım
  14. NuriCans

7200mhz destekliyor ama garip.Bemde 6400mts ramlar var pc kapanıyor.6000e alıyorum yine gidiyor tek kanal takinca 6000 açabiliyor.Ben islemciden şüphelendim silikon kötü gelmiştir diye düşündüm ama bu anakartta yaşayan cok kişiyi görünce anakarttan olduğuna karar verdim.Aylardir takipteyim her...
  15. NuriCans

Aynı anakart ve xpg ramlar var bende expo acinca seninle ayni sorunu yaşıyorum
Geri