NuriCans isimli üyenin son içerikleri

1. NuriCans

Ram İçin Expo Ayarı Açmak

Ah bi bilsem...
  2. NuriCans

Ram İçin Expo Ayarı Açmak

Fps etkisi minimal derecede ama %1fps leri etkiliyor expo daha iyi.Expo açıp dene sorun yaşamazsan daha performanslı olur.Stabilite problemleri yaşamış biri olarak söylüyorum bazı sistemlerde expo sapıtıyor mesela ben 6400 den 5200e kadar problem yaşadım cok fazla 5200de kaldim en son.
  3. NuriCans

🔥İndirim Minecraft Mobil 90tl!!

Pc de almıştım,şimdi mobilde toprak hocayla yollarımız ayrılıyor;)
  4. NuriCans

Nays Kapanıyor R.I.P

Parolapara öldü. Papara öldü. Şimdi de nays...
  5. NuriCans

Steam Hesabımda Başkası Oyundaydı Ne Yapmalıyım

Şifreni değiştirip steam guard aç.Bilgisayarinda zararlı yazılım olabilme ihtimalini karşı antivirüsle tarat
  6. NuriCans

Logitech F710 Gamepad Nasıldır

Alma
  7. NuriCans

1.86 Boy Bana Yetmiyor

Abartma king.Norveçte falan yasamiyorsan 190 üstü birsuru insan görmen zor tr ortalaması 70lerde.Avantajlari bırak kıyafet bulamıyorum ben paçam açık geziyom dalga geciolar
  8. NuriCans

R5 7500f mi R5 7600 Mü?

7600de dahili gpu var.Oyun konusuna gelirsek oray bey koray bey aynı işlemci hangisi ucuzsa onu al
  9. NuriCans

🔥İndirim G29+Shifter 17.442tl

Ama direct drive. 1781994109 Bilmiyorum hocam belki uyan modeller vardır bilgim yok sadece kendi shifterini biliyorum
  10. NuriCans

Yeniledim
  11. NuriCans

https://www.gaming.gen.tr/urun/845568/pxn-v10-pro-pc-xbox-one-series-ps4-uyumlu-direksiyon-seti/ cok daha iyi bir seçenek
  12. NuriCans

❌İndirim Bitti! 4700 TL Steelseries Arctis Nova 7p Gen 2 Magenta

Geldik gördük döndük
  13. NuriCans

❌İndirim Bitti! 2100 TL Ocypus Delta L36 Beyaz ARGB V2 360 Mm Sıvı Soğutucu

S200tg mid tower var üste sığmıyor ön panele sığıyor hava akışı çok mu olumsuz etkilenir
  14. NuriCans

❌İndirim Bitti! Havit Gamenote 2015 Pro Kablosuz Kulaklık ₺2000

Ps5 için alınır mı
  15. NuriCans

Xdrive Anka Alınır mı?

https://www.trendyol.com/xdrive/anka-profesyonel-oyuncu-koltugu-king-ozel-seri-kirmizi-siyah-p-802946876 Bu koltuk fiyatına gore alınabilir mi?Bu bütçenin üstüne çıkamam eğer başka öneriniz varsa bu fiyat üzerinden önerebilir misiniz?Boy 187 kilo 76
Geri