Merhabalar kasam thermaltake s200tg.Ön tarafta 3 tane tt-1225 model argb fan var kasanın arkasındaki 3lü hub'a bağlılar.2 gün önce egzoz fanım argb olmadığı için ışıklandırmak amacıyla asus tf120 argb aldım ve taktım,argb bağlantısını da yaptım.Armoury Crate üzerinden aurasync istediğim geçişli...
Pro enhanced versiyonu 60fps olur.Konsoldakj 30fps pc deki gibi degil konsolda akıyor.Bu arada pc de bu oyunu 240fps de oynamak için ps5 pronun 3-4 katı bir fiyat ödemek gerekecek
2004 te Half Life 2 aynı yıl çıkan san andreastan cok daha iyiydi.Grafik,fizik motoru,yüz animasyonları,vuruş vb. 2012 de son 10 yılın ödülünde gta4 veya san andreas yine kazanamadı hl2 aldi ödülü yani Valve Gta 6 cikacak diye oyunu duyurmamazlık yapmaz
7200mhz destekliyor ama garip.Bemde 6400mts ramlar var pc kapanıyor.6000e alıyorum yine gidiyor tek kanal takinca 6000 açabiliyor.Ben islemciden şüphelendim silikon kötü gelmiştir diye düşündüm ama bu anakartta yaşayan cok kişiyi görünce anakarttan olduğuna karar verdim.Aylardir takipteyim her...