NuriCans isimli üyenin son içerikleri

1. NuriCans

I5 12400f'ten r5 7500f'e geçmek çok fark yaratır mı? geçmeli miyim?

12400f ten 7500f geçiş yaptım.Cs2 de yüksek ayarlarda oynuyorum.Haritadan haritaya fps değişiyor. Deatmatchta 100lere kadar düşen fps artık düşmüyor.Genel olarak fps bir miktar arttı.Örneğin ranked dust 2 250-350 iken 250-470 fps alıyorum.
  2. NuriCans

Dolaptaki uygun fiyatlı ps5 ler güvenli mi

Sence bu fiyata olabilir mi?Dolap üzerinden aldığında bir sorun olmaz fakat bu satıcılar whatsappa çekip farklı linklerden seni keklemeye çalışırlar uzak dur
  3. NuriCans

Ps5 pro input laf sorunu

Bende de vardı sorun oyun moduna alınca ve bluetooth hoparlörü kapatinca düzelmişti ps5 te
  4. NuriCans

Ps5 pro input laf sorunu

Tv yi oyun moduna alin
  5. NuriCans

Ethernet girişli Router önerisi

Router hakkında pek bilgim yok bana router önerebilir misiniz?Pc ye kablo çekeceğim için ethernet girişli olması lazım.
  6. NuriCans

Sorunu çözebilene 2k

Anakart sürücüleri falan güncel yazmissin ama yine de sorayım chipset driver kurdun mu
  7. NuriCans

İkinci El PS4 Yardım

Evet hocam,site üzerinden alim yapıldığı sürece sorun yok.Ama bu urun için satıcı yüksek ihtimal dediğimi yapacak
  8. NuriCans

İkinci El PS4 Yardım

30 oyun fiziksel kutulu 7500tl ps4 inandırıcı mı sizce?Dijital olsa hatta hiç oyun olmasa bile 7500tl zor.Whatsapp çekip link atılıyor
  9. NuriCans

İkinci El PS4 Yardım

Satın alım kısmında ibana atın yazar ve dekont ister site.Normalde pg ibanla olmaz.Zaten anlaşılır fake oldugu fontlarından.Ayrıca mesela orijinal sitedeki tıklanılabilir yerler fake sitede tıklasan bile işlevi yoktur
  10. NuriCans

İkinci El PS4 Yardım

Bu mahlukatlarda her sitenin fake ı olur hocam.Çok tecrübe ettim aman dikkat edin neredeyse her üründe oluyorlar genelde Kadın ismi veya evli çift fotoğrafı kullanırlar
  11. NuriCans

İkinci El PS4 Yardım

Dolandırıcı inanma.Fake site linki atacak
  12. NuriCans

Yardım BeamNG.drive grafiklerde piksellenme sorunu

fxaa kapatıp veya anti aliasing clarity seçip deneyebilir misiniz hocam yani diğer varyasyonları.Daha önce başıma gelmediği için kesin bir şey söyleyemiyorum
  13. NuriCans

bütün dosyaları attınız mı hocam genelde eksik dosya atınca oluyor.Attıysanız sizin kart amd galiba desteklemiyor olabilir temporal anti aliasing açın
  14. NuriCans

temporal anti aliasing seçebilirsiniz veya dlaa.deneyip karar verin dlaa daha iyidir.Ayrıca fxaa enabled yapın
  15. NuriCans

https://www.filemail.com/d/vewclcyknqcdllh C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\BeamNG.drive\Bin64 Bin64ün içine atın hepsini.Oyun içinden Ctrl+p yaparak menüyü açabilirsiniz Normalde kendi sitesinde var ama 1.0.1 sürümü var.eskiden kullandığım 1.0.2 sürümünü attım şuan sitesinde olan...
Geri