NuriDemdem isimli üyenin son içerikleri

1. N

Kendi forumumu nasıl yapabilirim?

Web yazılımı alanında kendimi geliştirmeyi hedefliyorum :)
  2. N

Ama ben öğrenmek istiyorum, kendimi yazılım alanında geliştirmek istiyorum :) Bizzat işin içinde olmak, bazen düşe kalka öğrenmek iyidir derler . 1610793968 Elkarte betiği ile forumumu yaptım, sizlerin desteğini bekliyorum 😊 1610794218 İsteyen olur ise atarım :)
  3. N

Kendi forumumu sonunda açabildim, bir abimiz yardımcı oldu :D Bu kardeşinizin basit de olsa artık bir forumu var 🥲😊
  4. N

Beyler babam 100 TL ayırabiliriz bu iş için dedi ama iş ciddi olsun ve yalan yanlış sahte işler içinde olmayasın dedi. :) Açık kaynak ve ücretsiz script ve alan adı ile hosting hizmeti olarak bir abi yardımcı olacak :D Elkarte scriptini kullanmayı kararlaştırdım. 1610344735 Sizce forum ismi...
  5. N

Bahsettiğim açık kaynak ve ücretsiz script bu: https://www.elkarte.net/community/index.php Sizce iş görür mü? 1610287122 Ücretsiz arıyorum çünkü aileme yük olmak istemiyorum ve başıma bela olsun istemem forumum :D Öyle kullanmanın kötü yanları olduğunu okudum, arka kapıları varmış ve forumu...
  6. N

Aslında sadece ileriye dönük bir hedef, tabii ki ben de güzel ve yararlı bir forum açmak isterim :)
  7. N

Acaba o ücretli mi, sanırsam en pahalısı o idi ama emin değilim... Ben ücretsiz arıyorum da ?
  8. N

Geçenlerde bir forum sitesine girdim, ücretsiz forum scriptleri ile forum sitesi açılabileceğini gördüm, okudum. Forum hoşuma da gitti ama bende para yok, şöyle ucuz ve güzel bir script ile nasıl forum açabilirim? Hatta mümkünse her şey ücretsiz olsun, öğrenciyim daha :) Forumda elkarte diye bir...
Geri