Merhabalar anakartım gigabyte gaming x v2 bellek ramım Corsair vengeance rgb pro 32 gb. Ama anakartın desteklediği ramlar şunlar Amd ftpm,Amd store Mı,Rgb fusion 2.0,Smart fan 5,intel xmp, tpm başlığı sorun şu ki ben bellek ram alirkan dikkat etmedim. Bellek ramın desteklediği. Modül dımm. İntel...
Merhabalar erkek kardeşim kendi çalışıp kazandığı para ile pubg mobile da akıcı 90 fps verebilecek bir tablet almak istiyor. Hicbir bilgimiz yok. Yardımınıza ihtiyacım var. Özellik ile Daha önce tablette oynayıp 90 fps test etmiş biri yardımcı olabilirmi
Şöyle söylemek istiyorum. Bu tarz islerden hic anlayan biri degilim. Kimsem de yoktu bilgi alacak bu tarz siteleri de tesadüfen rastliyorum bilgisayarciyada gittim hic umursamadi sanki tok yemiş gibiydi. Youtube falanda. Her biri farkli bisey soyluyordu. Ben de herzmn en kaliteli en pahali olur...
Yok öyle bir düşuncem yok 4080 almiyacam. Almak istersem. Gücüm yeter alirim diyorum. Ben daha çok msi 6750 xt dusunuyorum. Hem power psu maks gücü 750 w benimde 650 wolt yeterli olur
Sistemde tam olarak hangi ürün yanlış. Nvdia almak istemiyorum amd dusunuyorm cünkü cok fazla oyun oynamiyorum daha dogrusu
1715938853
Yok para konusunda sıkıntım yok 4080 bile alirim ama o kadar gerek yok. Ki bu ürünleri 2 3 ay önce daha ucuza aldim suan fiyatlari uçuyor
Aradım aslında.çalıştığım için kimse ilgi vermedi bir bilgisayarcıya gittim herşeyi izah ettim. Oda ilgisizdi ben nasil güvenecektim o bilgisayarcıya tek basima dizdim
1715938460
Msi 6750 xt dusünüyorum
1715938554
Soğutucu mu kötü yoksa? Ben aslinda çok beğenmedim. Hicbir yerde kimse alip...
Merhabalar. 2 ay önce çok hevesle ilk defa bilgisayar almak istedim daha önce hiç almadım hangi parçalar lazım nedir nasıl yapılır vs hiçbir fikrim yok. En iyi bütcemeuygun parçaları sipariş ettim ettikçe bi bakiyorum hala eksik elimde 8 parça oldu bu 8 parçaya 31.000 tl harcadım hala 5 parça...