cl30 6000 mhz yazdığı rami 6000 mhzde kullanabilmek için overclock yapman gerekiyor işte :) yoksa default kaçta ise onda çalışır. asıl dediğin oyunlarda una ihtiyaç var zaten
1763753541
ben de sadece yemek v.s söylemek için bir tane vardı pc almak için 2.yi açtım. ama peşine 6-9 taksit imkanı...
sana önerim eğer kredi kartı ile alıyorsan tamamen hepsi v.b sitelerden kendin toplaman. bu ay 6-9 taksit yapıyorlar hem bütçen rahatlar hem paranı enflasyona karşı korumuş , hem de daha kaliteli parçalar almış olursun. kendin toplamaya korkuyorsan bir bilgisayarcıoya götürüp toplamasını...
üzerine 2-3 koy indirimden 9700x kovala onu alacağına
1763752738
alınır gibi
1763752824
valla ztt ve diğer kanalları takip ediyorum ram fiyatları 1-2 aya gpulara da vuracak diyorlar. PowerColor çalışanlarıdnan biri reddir postunda şu an tam zamanı demiş, galiba 9060 xt 5060ti nin altındakileri...
dostum zaten aynı watta çalışıyor işlemcilerimiz. %19 dediğin zaten bittikten sonra anlık olan sağda ortalamaları görebilirsin. bir de %2-3 boost için gerek yok bence açmaya o ayarı. biraz araştırdığımda çok etkilemediğini gördüm