Nusret karyağdı58 isimli üyenin son içerikleri

1. N

Yardım GamePower Wraith ön paneli sökemedim.

Kullandığım kasa ; GamePower Wraith olmak üzere ön paneli fanları temizlemek için sökmem lazım bir türlü sökemedim fazlada zorlamak istemedim zarar vermemek için.Bir sürü araştırma yaptım ama malesef bulamadım.Bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
  2. N

Yardım Gamepower wraith yardım

Gamepower wraith kasam var.Ön paneli sökülüyormu? Sökülüyorsa nasıl sökebilirim?
  3. N

10.000 tl bilgisayar önerisi

https://www.hepsiburada.com/lenovo-v14-g2-itl-intel-core-i5-1135g7-8gb-256gb-ssd-mx350-freedos-14-fhd-tainabilir-bilgisayar-82ka00ectx-p-HBCV00001HFW6I?magaza=qobo+store&url_src=and-product-detail
  4. N

Yardım ekran kartımda bi sorun var sorunu bilen varmı

pc 2. el yeni aldım monütörde sorun yok ve ekran kartım güncel ve bu sorun ara sıra oluyo sürekli olmuyo
  5. N

Yardım ekran kartımda bi sorun var sorunu bilen varmı

asus dual rx5500 xt var ekran birden gidiyo siyah oluyo sonra tekrar geliyo :/
  6. N

Yardım Bu anakart tercih edilirmi ?

Dediğin anakartın adını tam olarak yazarmısın
  7. N

Yardım Bu anakart tercih edilirmi ?

"MSI B450M PRO-VDH MAX AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart" Bu anakart ryzen 5600,5600g,5700g gibi işlemcilerde yada diyer işlemcilerde bana sorun çıkartırmı,tercih edilirmi ?
  8. N

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

500 gb mv2 ssd ile birlikte olursa daha tatlı olur.bende apu sistem gelmesini istiyom çünkü para yok :/
  9. N

Abdullah abi apu sistem toplar mısın?

10K sistemi bende beğendim ama babam sağolsun fiyatını çok biliyormuş gibi pahalı dedi.apu toplarsa en azından 8-9k dan 5-6k ya indirimli paylaşır dedim.Sende haklısın
  10. N

YENİ FİYAT PERFORMANS TOPLAMA BİLGİSAYAR NASIL OLSUN?

Abi ryzen 5 5600G yada ryzen 7 5700G bir apu sistem yap lütven.
  11. N

Abdullah abi apu sistem toplar mısın?

Abi bir sonraki videoda ryzen 5 5600G yada ryzen 7 5700G bir f/p apu sistem toplama yaparmısın lütven. (Forumda yeniyim yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın)
Geri