Nusret61 isimli üyenin son içerikleri

1. N

Yardım CSGO AŞIRI LAG SORUNU

beyler 5 dk öncesinde rekodan çıktım ve 35-55 ms alıyorum yani tr de düşük sayılabilicek pingle oynuyorum ve aşırı aşırı lag yiyorum cs de ışınlanmalar silah değiştirirken kafayı yemeler kafayı yicem monitör yada ekran kartı ayarlarım sağlam kablolu net kullanıyorum türk telekom dan ve...
  2. N

Yardım RTX 3060 12 GB BOŞTA 57 DERECE

şaka gib ikonu açtıktan sonra düştü sıcaklık :)))))) kart daha 3 aylık
  3. N

kasa mesh değil sharkoon tg6
  4. N

zotac
  5. N

fan hızım % 40 larda normalde bu hızda 45 derece fln olurdu şuan çok yüksek oda biraz sıcak ama bu kadar etkilermi
  6. N

RX6700XT Düşük fps CSGO

knk çoklu gpu kullanımı hariç hepsini kapat ve en düşüğe al ve şunu bi konsola yaz +mat_queue_mode 2
  7. N

Öneri Bu monitör alınır mı

ağırlık ne oynuyosun knk fps mi rekabetçi mi
  8. N

Kartı kırmak üzereyim, sürücü çökmelerinden bıktım!

knk rx6600 kullanıcısıydım ağır bir oyun oynamak istediğimde 10 dk de bir watman yiyodum sattım 3060 aldım tamam fp ürün amd ama amd nin işlemcisi nvidianın kartı alınır sat gitsin imkanın varsa
  9. N

Csgo İçi̇n Hangi̇ Mouse Alinir

hepsi burda üstünde aramıştım o yüzden orayı attım la ama @egebaranakk0 senin önerdiğin mouseler hoşuma gitti knk bakıyorum şuan sağolasın
  10. N

knk sağolasın öneri için de bunlarda çok para lan kablolu 800 tl lik olan alınır mı? peki
  11. N

olum karasız bıraktınınız lan :))
  12. N

AMD Ekran kartları niye böyle ?

anakartın pcı 4.0 destekliyormu knk
  13. N

ağırlık csgo oynayan bi insanım parmak desteğine alıştım mouselerde ama sırf ağır oluyolar diye bırakmak istiyorum kullananlar varsa atrı yada eksilerini belirtebilirmi...
  14. N

Yardım NVİDİA KARTLARDA GÖRÜNTÜ TEKRARI

beyler sa scgo vurulşarımı kaydetmek istiyorum sesli bir şekilde süresini falan ayarlamam lazım kıayolu nedır sürücünün neresinde ayarlaay biliröm yardım varmı :))))
  15. N

RYZEN 5 5600 vs 5600x fiyat farkina degermi?

5600 e oc yaptın 4.50 ye çektin voltajıde verdinmi pc patmar :)
Geri