Nutrixy isimli üyenin son içerikleri

1. N

Hawqk Fab V4 Alınır mı??

Omuz kısmı biraz dar, geniş omuzluysan alınmaz. Ben oturmuştum arkama yaslandığımda omuz kısmı sıkıştırmıştı almamıştım. Ama oturak kısmı çok rahattı. 8k ya alınır.
  2. N

Hangi İkinci El Sistem Alınır

Bence 7800XT li sistem
  3. N

Gamepower Warcry Selsei Kasa Olarak Nasıl?

Tasarımında etkisi vardır. Mesh kasalar fanların daha iyi hava çekmesini sağlar. Akvaryum tip kasalarda hava akışı yön değiştirerek gittiği için kaliteli ve fazla fan daha iyi olur.
  4. N

o zaman olabilir. İsteğe bağlı 4 yada 7 kasa fanı alıp kurarsanız çok iyi olur.
  5. N

Kasa 4 fanlı olduğu için hava akışı çok iyi olmayabilir fan eklenmesi lazım...
  6. N

Ucuz Klavye Önerisi. 1000tl Filan

Normal klavye işte, sadece en üstteki F tuşlarıyla sağdaki sayı tuşları yok. Masan küçükse iyi olur masada yer kaplamaz
  7. N

Ucuz Klavye Önerisi. 1000tl Filan

Membran klavye iyi değil. https://www.n11.com/urun/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-kablolu-oyuncu-klavye-46588983?magaza=olnino&renk=beyaz-gri&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel Bütçe çıkarsa bu alınabilir
  8. N

Eneba Güvenilir Midir?

Cevaplarınız için teşekkürler.
  9. N

Eneba Güvenilir Midir?

Enebadan minecraft almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Alınırsa bildiğiniz aktif bi indirim kodu varsa çok sevinirim.
  10. N

Öneri Iphone Batarya Önerisi

Deji batarya güzel kendimde kullandım İphone X de. Alırsan deji al hem bi tık daha ucuz hemde mAh olarak daha fazla. Kasa değişiminide yaparsınız ifixit herşeyi detaylı anlatıyor.
  11. N

İnternet Lazım Nasıl Çözerim?

İndirilip flasha atılan bişeyse internet kafede rica edip indirilir alsında onların internet hızlıdır
  12. N

İnternet Lazım Nasıl Çözerim?

Hocam en kötü evinde internet olan eş dost kim varsa bilgisayarı götür indir geri getir. Kütüphanelerde de beleş internet var
  13. N

Yardım Ethernet Kartı Yardımı

1. Seçenek daha iyi ve evet onu ekran kartının üstündeki küçük slota takıcaksın
  14. N

Yardım Aula F87 Pro V2 Gri Modeli Kullanan Var mı? (Rgb Işıklandırması Hakkında)

https://www.gaming.gen.tr/urun/791777/gameraider-k1-he-white-keychron-ultra-fast-lime-manyetik-switch-8k-hz-turkce-kablolu-gaming-klavye-2-yil-birebir-degisim-garantili/?gad_source=1&gad_campaignid=23351836074&gbraid=0AAAAABq6KaJMrU1AFzG5qZ8mZlgMLGdmX&gclid=CjwKCAjwl97RBhBWEiwAa9rbXVG9MxVEk7UBc7S...
  15. N

Yardım Aula F87 Pro V2 Gri Modeli Kullanan Var mı? (Rgb Işıklandırması Hakkında)

Işıklandırma yeterli olur ama cs için alıcaksanız manyetik switchli klavye daha iyi olur
Geri