Nuzzio isimli üyenin son içerikleri

1. N

Wifi sinyal güçlendirici

Kanka bunu gördüm mi var Mercury diye var kararsız kaldım
  2. N

Wifi sinyal güçlendirici

İyi forumlar arkadaşlar maksimum 700 800 bandında bir sinyal güçlendirici arıyorum modem ve odamın arasında uzun koridor var onerdiginiz marka model varmı
  3. N

F/p kafa bantlı Bluetooth kulaklık önerisi

Merhaba kardeşim için bir kafa bantlı Bluetooth kulaklık almak istiyorum onerebileceginix var mı 800 TL bütçe biraz üstüne çıkabilirim bilgisayar için değil günlük kullanım
  4. N

16.000TL ye Alınabilecek Sistemler ?

Frekans TV'nin çıkardığı vardı 5600 ve 6700 xt li 14699 TL bence gayet iyi sistem bakabilirsin
  5. N

Şehir dışından motor getirme yolları

Kanka otobüsler alıyor ben 3 4 sefer götür getir yaptım yani biraz motor boyutu ve otobüs bagaj büyüklüğüne bağlı olarak dik şekilde sigdirabiliyorsun 1681869897 Çanakkaleden Urfa'ya 500 600 filan istiyorlar şuan sende tahmini bı o kadar ödersin
  6. N

Bilgisayar toplamak mi yoksa indirim mi bekleyeyim

Bende öyle biliyorum o yüzden Rx 6700 xt den yana kullanacam gibi
  7. N

Yani kredi kartına taksitle almayı planlıyorum ama ekran kartını sahibinden almak benimde aklımda geçti arada 2 bin lira oynuyor
  8. N

Merhaba herkese iyi forumlar Ben PC toplamak istiyorum şuana kadar aklimdakiler R5 5600 Rx 6700xt B550 m d3sh Ram olarak good ram 3600 MHz Planlıyorum ssd 1 TB alicam ama marka olarak aklımda bir şey yok Kasa ve PSU olarak çok bilgim yok aklımda böyle bir şey var hazır sistem mi bakayım...
  9. N

Ucuz kablosuz mouse.

Televizyon için ucuz bir kablosuz mouse lazım bildiğiniz var mi
  10. N

Paparadan kumar oynadım sıkıntı yaratır mı ? (18 yaşından küçügüm)

Hiçbir şey olmaz ordan illegal şekilde onbinlerce liraya hatta yüz binlerce lira oynayani gördüm hiçbir şey olmuyor milyonda bir denk gelebilir oda şans işi
  11. N

Yakında çıkacak hazır sistemler

Bence bekleyebilirsin https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-baurus-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6700xt-oyun-bilgisayari-p-40010 bu kasa stokları hızlı bitmedi fiyat olarak iyi duruyor anakarti yükseltip alabilirsin ramlari goodram yaparak
  12. N

Ryzen 5 5600 sistem önerisi

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-baurus-ryzen-5-5600-16gb-512gb-nvme-m2-ssd-rx6700xt-oyun-bilgisayari-p-40010 buda var ama sanırım stok bitti stok takibi yapabilirsin 800 TL farkla anakarti b550 yapabilirsin
  13. N

Bu sistem alınabilir mi nasıl?

Modart m10 çıktı onada bakabilirsin
  14. N

Çözüldü✓ şöyle bir sistem seçtim almayı düşünüyorum sizce değer mi fiyat 19k

https://www.gaming.gen.tr/urun/265057/mesut-cevik-mc6-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ Alacağın sistem bu sanırım
  15. N

Çözüldü✓ Amazon`dan bu mouse`u alırsam sorun yaşar mıyım?

Kardeşim Amazon bu gibi durumlarda kullanılacak en iyi platform zaten bir şey satın alırken altında tüm vergiler ve ücretler belirtiyor bir çok şey satın aldım ve hiçbir ekstra ücret çıkmadı şimdiye kadar ekstra olarak gönderi süresine en çok dikkat edeni yurtdışı gönderilerde gönül rahatlığıyla...
Geri